Thursday, July 3, 2014

Rancangan Ideal Namun Waktunya Kurang Ideal ...


saya telah menyertai sebuah program bertajuk IDEAL pada tahun lepas iaitu sebuah rancangan berbentuk kesihatan untuk RTM.. saya telah mengikuti penggambaran selama lebih sebulan untuk menjayakan rancangan ni.. Dan saya baru dapat tahu bahawa rancangan ini telah disiarkan episod pertamanya semalam dan akan ditayangkan setiap hari Isnin,Selasa , Rabu dan juga khamis jam 10 pagi di RTM1 selama 3 minggu berturut turut.. namun yg ralatnya suami saya yg menemani saya sepanjang shooting itu tak sempat untuk menonton rancangan ni.. namun saya masih ingat akan kata katanya bila saya dapat mengurangkan berat badan sebanyak 8kg sepanjang penggambaran itu.. "pa tahu you can do it.. so proud of you".. 


terima kasih sayang sebab selalu sokong semua yg I buat.. but the show is on air 34 day after your gone.. i can even bare to watch this series... but im happy knowing you are proud of me...

Rancangan Ideal ini memang ideal untuk mereka yang mahu mengurangkan berat badan.. Namun waktu siarannya kurang Ideal bagi saya kerana tidak dapat menontonnya bersama arwah suami yang tercinta..

Walau apapun saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada penerbit , pengarah seluruh krew dan team yang terlibat yang menjayakan rancangan IDEAL ini.. Kepada teman teman yang ingin mengurangkan berat badan bolehlah menonton rancangan IDEAL ini setiap hari Isnin , Selasa , Rabu dan Khamis jam 10:05 pagi di RTM


8 comments:

  1. wah menarik ni,nanti sy tgk.
    moga mak dara sentiasa tabah

    ReplyDelete
  2. ingat akak sibuk shoot rancangan ni... tabahkan hati yer kak, i am always around for you... take care...

    ReplyDelete
  3. tabahkan hati kak...Allah swt lebih menyayangi suami akak...

    ReplyDelete
  4. kuatkan semangat ...
    tabahkan hati ya

    ReplyDelete
  5. Nak tengok tapi waktu tu kerja la pulak
    Apa pun, MD tabahkan hati ya. Semoga arwah tenang di sana

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK