Saturday, August 9, 2014

QARIN Bakal Ditayangkan Hari Ini !!

as salam duhai teman.. rasanya dah lama  kak adza tak kongsikan bersama anda tentang karya karya akak kan.. hari ini akak nak beritahu bahawa sebuah drama bersiri bertajuk QARIN hasil skrip akak bersama adik akak Adza Nasyaemie  bakal ditayangkan di RTM 1 mulai petang ini .. Drama ini juga adalah idea asal oleh arwah suami akak Martias Ali..

sebenarnya drama Qarin ini adalah kisah benar yang diceritakan oleh teman akak kepada akak beberapa tahun yang lalu.. dari situ akak dan arwah suami dapat idea untuk mengadaptasikan kisah mereka ke drama..

Jadi pada anda yang free free tu bolehlah menonton drama bersiri QARIN setiap SABTU dan AHAD jam 7 petang ya.. Selamat menonton semuaaaa...

Really wish suami akak dapat menonton karya kami ini.. namun Allah swt lebih menyayanginya.. but i know he will be proud of us...


11 comments:

  1. Tahniah Mak Dara. Dah lama tak singgah kat blog nih. Luqman nak wish selamat hari raya maaf zahir & batin yer :)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya....arwah pasti bangga dengan mak dara....Al Fatihah utknya,..

    ReplyDelete
  3. cik nor tgk semalam akak..nak tgk hr nie plk..

    ReplyDelete
  4. citer scary ke?urmm..kena ajak kwn nengok ni..nengok sensorang takut..hihi..congret sis!!

    ReplyDelete
  5. Mesti best citer ni.in shaa Allah akan tonton

    ReplyDelete
  6. best jugak citer nie...minggu lepas tengok...

    ReplyDelete
  7. xbrkesempatan lg nk tgk...plakon die sy suke sgt...

    ReplyDelete
  8. shaila dah tgk hari tue...menarik citenya...seram pun ado...huhuhu

    ReplyDelete
  9. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/ salam kenal saya link kan blog mak dara ni ya..jenguk blog saya

    ReplyDelete
  10. hope dapat tengok .. selama ni memang tak tengok tv.. tapi rasa nak tengok lak Qarin ni..

    ReplyDelete
  11. tak berkesempatan nak tengok tv lately..=__='

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK