Saturday, January 11, 2014

1 Juta Pageview Buat Bicara Mak Dara

1 Juta pageviews! 1 juta?? Betul ke nih?? Syukur alhamdullilah akhirnyaaaaaa www.bicaramakdara.com sebuah blog picisan lagi meroyan Mak Dara ini akhirnya telah pun mendapat 1 JUTA PAGEVIEWWWW hew hew hew.....



DAN RIAKSI MAK DARA.......


Apa lagiiiii Mak meroyannnnnnnnnnnnn la nyahhhhhhhhhh. Haa tengok macam macam riasi mak ni dibuatnya nok hehehehe. Perghhhhh mak tak pernah sangka penulisan Mak dapat diterima pembaca walaupun hampir kesemua entry mak ni hanyalah entry personal dan entry ting tong dari seorang wanita gemuk dan gebu lagi kertu ini hew hew hew...

Pertama tama sekali Mak nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Ibu dan arwah ayah yang melahirkan dan membesarkan Mak Dara dan menyekolahkan Mak Dara kalau tak kompom tak reti mengeja dan membaca apatah lagi nak menulis blog ni .. Jutaan terima kasih buat somi Mak Martias Ali yang tak putus putus menyokong dan layannnkan aje bini dia ni bila meroyan di blog. Maaf la ye bang banyak citer abang dalam blog ni tapi semua citer yang baik baik je dont worry hehe.. Terima kasih kepada anak anakku Adza Haiqal, Adza Danina, Adza Kasih & Adza Isabella , kerana paham dengan minat mama ni kadang kadang mama nengok blog lagi lama dari main masak masak atau main candy crush dengan korang hehe. Mama sayangggg semua anak anak mama...

Last but not least kepada anda.. anda.. anda.. anda.. anda... X 1000 000!!!! Terima kasih kerana selalu sokonggggggggggggg Mak selama mak berjinak dalam dunia blog ni.. Anda semua yang memberi Mak Dara untuk lebih bersemangat untuk terus memeroyankan dunia blog ini hehe... Tak dapat mak ucapkan dengan perkataan bertapa mak dara sayangggggkan kamu semua...

Haaaaaaaaaa ngko.. Sekali speech panjang melebor macam menang award kekdahnya hew hew hew .. Akhir kata dari Mak Dara.. MAJULAH MEROYAN UNTUK NEGARA! Assalammualaikum...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK