Monday, January 13, 2014

Jemputan Ke Majlis Doa Selamat Filem Kapsul

Syarikat Two Tones Sdn Bhd akan mengadakan majlis Doa Selamat bagi filem terbaru mereka iaitu sebuah filem bertajuk "KAPSUL" . Filem ini akan diterbitkan oleh Encik Amru Najmi dan diarahkan oleh somi Mak Dara Martias Mohd Ali dan akan menjalani penggambaran pada 15hb Januari iaitu tidak lama saja lagi. Maka moleklah adanya sebelum bermulanya penggambaran diadakan dahulu majlis doa selamat kan..

Maka di sini Mak Dara ingin menjemput seramai 10-20 rakan blogger untuk ke majlis doa selamat ini. Detail majlis adalah seperti dibawah:


LOKASI MAJLIS :
Two Tones sdn bhd 56-1, 
Block H, Biz Avenue, NeoCyber, 
Lingkaran Cyberpoint Barat, 
63000 Cyberjaya, Selangor.

TARIKH : 
14hb Januari 2014

WAKTU : 
3:00 ptg 

Untuk sebarang pertanyaan mengenai majlis ini boleh PM Mak Dara di FB mak @ https://www.facebook.com/adzairdawati atau hubungi Puan ismaliza ismail di no 0123328472 untuk sebarang pertanyaan atau anda boleh klik di link ini untuk ke fanpage fb filem  KAPSUL https://www.facebook.com/kapsulthemovie

SENARAI RAKAN BLOGGER YANG AKAN HADIR
  1. MAK LADY
  2. Anastasia Aida
  3. Dkna Abza
  4. Ema Ery
  5. Farah Waheda Wahid
  6. bella luna
Kalau sudi kompomkan dgn mak asap atau PM mak dara kat fb mak tu ye. Mak masukkan dlm senarai. Semoga kehadiran kalian dapat memberkati majlis ini Insyaa Allah..


"VIRUS VALENTINE " Di FB

Dari semalam hingga hari ni penuhhh je timeline FB Mak Dara dengan link link "find who will be your valentine ni" Dah kenapa ek?



Tanya punya tanya.. Ada kawan Mak Dara kata yang ianya adalah satu Virus. Kalau kita klik je di link yang tertera di situ lepas tu aje habis kita pulak yang akan menyebarkan benda tu kepada status dan semua group group facebook yang kita join.. Nanti orang ingat kita ni dah gatai nak cari pasangan untuk valentine sedangkan benda tu bukan kita yang postkan.. Kes nayaaaa je.. 

So kalau nampak le benda ni jangan pulak gatai tangan nak klik klik atau nak tinggalkan komen ye kalau boleh tu terus delete je.. Nanti terkono virus tu .. Hmmm virus pun pandai nak sambut valentine rupanya ya adesssss...



THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK