Friday, January 24, 2014

Selamat Harijadi Buat Diriku



HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!

Haaaaa jangan tanjat ye boboy dan gegurl semua... Mak Dara memang suka nyanyi lagu harijadi untuk diri sendiri.. Bukanlah niat nak perasan ke apa cuma nak sedarkan diri yang usia mak dara dah kearah senja nan merah gitu... Ya.. Hari ini 24hb Ja,  Mak Dara menyambut hari lahir mak dara yang ke ehem ehem tahun .. Berapa usia mak dara?...


haaa nampak tak Mak still in denial yang umo 37 tu
dah masuk kategori KERTUUUU hahaha

Alhamdulillah, dengan limpah kurnia dari Allah, diriku masih lagi mampu bernafas di dunia ini Alhamdulillah. Cuma tahun ni sedih sikit sebab somi mak takde untuk sambut besday sama sama ngan mak sebab dia tengah shooting filem KAPSUL di kuala kangsar. Dah dua minggu dia ke sana dan bulan depan baru bali.. tu yang semalam keluar entry Bila Emo Datang Melanda... Biasalah bila takde tersayang di sisi time birthday ni emo sikit hehe.. 

Apa apapun jutaan terima kasih kepada teman teman yang sudi wish birthday pada Mak di FB MAK DARA . Perghh naik lenguh tangan menjawab setiap satu wish.. Auwww memang sweet sangat la korang semua.. U guys are awesome.. Jutaan terima kasih kepada sanak saudara, teman teman, anak anak dan somi yang wish untuk Mak ya.. sangat sangat terharu dan sangat hargainya..Ohhhh lagi 3 tahun masuk 40 tahun umurku... Ohhhhh kertuuuuuuuu  sudeyyyy!





Jutaan terima kasih kepada Blogger MAMA MASZULL atas entry yg sungguh istimewa itu .. klik di SINI utk baca :)


Bila Emo Datang Melanda...

Malam ni entah le kenapa.. Air mata ni asyik menitis je.. Sedih pilu semua datang serentak.. Hmmmm mungkin juga kerana beberapa perubahan yang sedang berlaku dalam kehidupan Mak Dara.. Tahun 2014 dibuka dengan mix feeling.. Ada gumbira.. Ada juga yang membuatkan mak bergundah gulana.. Mungkin juga kerana Mak Dara semakin kertu dan semakin sensitip..

Hmmmmmm... atau mungkin juga sebab dah hampir dua minggu somi Mak dara outstation ke Kuala Kangsar bagi mengarahan filem pertamanya bertajuk KAPSUL.. Dan hanya akan pulang pada bulan hadapan...........


Hmmm ataupun kerana besok bertarikh 24hb Januari........ hmmmmm....


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK