Monday, February 3, 2014

KEMBARA MENU BUJANG TERAKHIR

Sebentar saja lagi sebuah rancangan masakan KEMBARA MENU BUJANG yang dihoskan oleh Chef Rizz akan ditayangkan di RTM 1 jam 12:30 tengah hari. Ia merupakan sebuah lagi rancangan TV yang Mak Dara dan adik Mak Adza Nasyaemie tulis skripnya . Dan hari ini merupakan episod ke 13 dan merupakan episod yang terakhir huhuhu..


'KEMBARA MENU BUJANG' adalah hasil skrip Mak Dara yang ke 69 dan telah di hoskan oleh Chef Riz iaitu anak kepada Chef selebriti terkemuka negara iaitu Datuk Chef Wan. Rancangan masakan ini berkonsepkan' travelogue' . Dalam 13 episod ini anda bakal menyaksikan pengembaraan selebriti chef, Chef Riz ke beberapa negeri terpilih di Malaysia. Selain membongkar teknik dan menu masakan istimewa dan mudah untuk orang bujang khasnya bersama ramai artis jemputan.

Dannn part yang paling Mak Dara nanti nantikan ialahhhhhhh diii pengakhir rancangan ini keranaaaaaaa.... Nama penulis skrip muncul hehehe...


Memang pricelessss bila nama muncul di credit title di setiap penghujung program skrip yg telah dihasilkan.. Walaupun ejaan nama tak betul but im sooo happy hehehe.. Terima kasih kepada YKS Production Sdn Bhd for this opportunity!!! Team YKS, Abg Yusof kelana n Serina is AWESOME!!!
Kepada teman temanku tercayangggg.. Jangan lupa untuk saksikan "KEMBARA MENU BUJANG" sebentar nanti isnin jam 12.30 tghari diTV1 RTM ya..THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK