Friday, February 7, 2014

Mak Dara Di Lokasi Penggambaran Filem Kapsul

Assalam duhai teman.. Hari ini merupakan hari terakhir penggambaran bagi filem KAPSUL yang diarahkan oleh somi Mak Dara Martias Ali... Dah last day ni maka somi mak pun ajaklah Mak Dara ke set lokasi untuk nengok dia shooting.. Dah banyak kali benor somi mak ngajak jadi mak pon pegi ajelah.. Ha sesampai di sana Abang Faizal Hussein dah siap sedia .. Fuhhh sungguh berdedikasi dan disiplin Faizal hussein begitu juga dengan semua team termasuk penerbitnya En Amru Najmi..

Pada tika dan waktu sekarang mereka akan memulakan penggambaran mak sempat snap dua keping gambor je dulu.. takmau kacau diorang dengan snap snap gambar bebanyak.. Kejap kejap nanti la baru mak mulakan aktiviti paparazi mak tu buat masa sekarang buat lek buat peace dulu hehehehe...

Ok nantikan live update dari mak dara dari lokasi penggambaran filem kapsul ini ya...






THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK