Sunday, February 9, 2014

Undi Mak Dara Dalam MSMW 2014


Malaysia Social Media Week 2014 ( MSMW 2014 ) tiba lagi dan ini membuatkan keadaan menjadi havoc havoc havoc eh..  havoc havoc havoc eh.. Kan mak dara dah cakap Mak  havoc havoc havoc eh..  havoc havoc havoc eh.. eh eh sebelum menyimpang jauh baik mak berbalik pada topik. 

Tolong!! தயவு செய்து!! 하시기 바랍니다!! 
SOS!!  من فضلك!! 请!! HELP!!

Haaaa sekali semua ayat dari bahasa melayu ke bahasa tamil , bahasa cina, bahasa arab, bahasa k pop korea dan macam macam lagi bahasa mak dara dah keluorkan dah di atas.. Cuma nak menyebutnye aje yang Mak Dara tak berape nak pandai.. Pendek kata entry ni Mak Dara nak... MINTAK TOLONG... haaa tu pendek yang kata..

Haaa tu yang Mak Dara malas nak suruh panjang ni berkata kata kan panjanggg tu hehehe.. Ya itulah al kisahnyaaaa.. Jadinya Mak Dara nak mintak tolong anda semua untuk.. emmmm.. untuk emmmmm.... Jap nak kembungkan pipi, muncungkan mulut kasi kiut sikit...
Errr ternyata tak comel langsung bila Mak buat macam tu.. Karang dari anda semua nak tolong mak terus je muntah pink pangkah dan tutup blog mak.. Emm pakai plan B lah kalau macam tu..
Haaa pakai gambor anak bongsu Mak Dara si Isabella baru ok kot hahaha... Haa so setelah kembungkan pipi dan muncungkan mulut kami anak beranak... Mak Dara nak khaborkan yang Mak Dara telah tercalon dalam Best LifeStyle Blog di MSMW 2014 ini! 

Jadiiii minta tolong anda untuk undi untuk Mak Dara boleh?? Meh Mak Dara beritahu caranya ya. Caranya..

Untuk mengundi blog BICARA MAK DARA, 
hanya ikuti langkah-langkah yang mudah:


 BEST LIFESTYLE BLOG

  • Klik link di atas atau di SINI dan search blog www.bicaramakdara
  • Klik pada butang Vote untuk mengundi.
  • Pastikan anda daftar akaun terlebih dahulu untuk akses
  • Aktifkan akaun di e-mail anda.

Hanya satu vote sahaja daripada anda.. Tak perlu vote hari hari.. Setelah anda tolong vote untuk Mak Dara  sila tinggalkan komen "Saya dah vote untuk MD" dan kemudian tinggalkan link blog anda di kotak komen di bawah .. Dannnnnnnn Mak Dara akan masukkan link blog anda ke dalam BLOGLIST terbaru Mak Dara iaitu bloglist "SUPPORTERS MAK DARA" sampai bulan depan.. 

Amacam? win win situation lah kan.. You scracth my back.. I scrach your back tapi itu cara orang putih mana boleh yang bukan muhrim main sedap nak scracth scrath aje kan karang ada jugak periuk belanga terbang melayang layang.. Sama sama saling membantu.. Jadiiii boleh ke tolong Mak....??? Harap haraplah ada yang sudiiiii.... Pssttt tinggalkan komen di entry ni ye.. Mak Dara sudahi dengan ucapan jutaan terima kasih kepada anda semua kerana sudi menolong Mak Dara lap yuuuuu very the high you knowww hehe


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK