Monday, February 10, 2014

www.bicaramakdara Akan Jalani EXTREME MAKEOVER

Ahhh sudahhhhh.. mood MAKEOVER datang lagi.. Ya betul seperti yang anda baca tajuk di atas.. blog kecintaan Mak dara ni bakal mengalami satu tranformasi dan satu major MAKEOVER terbesar pernah Mak Dara lakukan selama 3 tahun berkecimpung pak pong pak pong dalam dunia blog ini.. Blog ini akan mengalami REBRANDING atau penjenamaan semula secara besar besaran.. Namun masih mengekalkan kemeroyanannya.. itu sudah pasti hahaha... 


Dalam kepala otak mak ni ada macam macam design header, template, sidebar ishh kira macam macamlah dok ada dalam fikiran ni, tapi nak melaksanakannya tu tak berapa nak pandai.. Almaklumlah dengan usia yang makin berginjak ke senja dan semakin menghampiri zon magrib dan tak lama lagi akan masuk ke Isyak, maka kerabunan dalam bidang IT pun makin lama makin terserlah maka Mak Dara akan meminta bantuan blogger hebat AZHAFIZAH iaitu pemilik "blog azhafizah.com SIHATI MERAH JAMBU" bagi membuat perubahan besar untuk blog Mak ini..


Makeover blog Mak Dara termasuk template, header, footer, background, sidebar, icon, banner, signature, home button, older button, newer button, menu bar dll. Bagaimanakah rupa bentuk dan apakah penjenamaan semula yang mak dara maksudkan??? TUNGGUUUUUUUUUUUUUU....Eh jap nak keluar utk bankin kan bayaran full template blog makeover kepada adik Fiza dulu ya.. Tatatititutu.. ohhh eksitedddddddddd...

Haaa pada teman teman yang ada menyimpan niat nak berbini baru.. errr i mean menyimpan niat untuk makeover blog anda boleh hubungi Azhafizah di SINI atau di SINI ya.. Insyaa Allah puas hati hehe.. 


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK