Thursday, February 13, 2014

I AM TRAVELLER oleh Pacieroll Mfk

As salam duhai teman.. Waduhhhh terharu benor Mak dengan Adik Pacieroll Mfk iaitu kenalan facebook Mak Dara ni. Mana taknya pada harijadi Mak Dara 24hb Jan yang lepas.. Pacieroll ada menghantar hadiah pada Mak dara melalui pos! Waduhhhh terharu nau nau Mak dara dibuatnya .. Nak tahu apa hadiah yang Mak dara terima??

T shirt I AM TRAVELLER !!

Waduhhhhh Adik Pacieroll ni macam tau tau je Mak Dara ni memang kaki jalan hehe.. Apa lagi lepas dapat saja t Shirt ni terus le melarammmmmm hehe...


T shirt "I AM TRAVELLER" ini adalah produk pertama Pacieroll. Memang T shirt ni sangat berkualiti . Kainnya yang sedap dipakai dan sangat selesa.. Kompom T shirt ni akan menjadi uniform mak bila nak travel nanti hehe.. Haaa pada yang kaki jalan macam mak ni pun boleh juga dapatkan T shirt yang sedang panasss dan laris di pasaran ni.. Senang aje anda boleh PM Paciieroll di FB nya @ https://www.facebook.com/pacieroll . Kena pm laju laju ok sebab dengar khabar lepas print ja habis dijual.. lepas print lagi t shirt laku semua.. Harganyaaaaaaaa... waduhhh sangat berbaloi baloi cuma RM20 sahaja (tak termasuk pos) .

Haaa Kalau nak tau Pacieroll ni pun ada buat pakej pakej percutian antaranya pakej trip to SINGAPORE! Dan pakej yang ditawarkan sangat sangat AWESOME!!!

Antara pakej Singapore Trip yg ditawarkan
28feb-02 mac 2014

Antara yg mengikuti Trip Singapore bersama Pacieroll
Mmg Sesuaiiii nau nau pakai t shirt ni bila travel :)

Mak Oiiiii Singapore Trip RM 99 sahaja!!!!! Haaa habaq kat hangpa memang pakej yang sangat sangat AWESOME! Pada yang dah lama simpan niat nak ke SIngapore tu bolehla ambil pakej ini . Hubungi Pacieroll secepat mungkin ya.. Dengor Khabar satu hari nanti Paciroll bercadang nak bawa teman blogger bagi cover SINGAPORE TRIP beliau.. Walawei.... Ada tak blogger yang sudi kalau dapat offer cenggini.. Mak Dara yang pertama akan angkat tangan tinggi tinggi offer diri nak join hehe!!

Cerita disebalik hadiah ini... Rupanya hadiah harijadi kiriman oleh Pacieroll Mfk dah lama sampai di rumah Mak Dara.. Tapi al kisah bibik ambik simpan simpan last last masuk store.. Nasib baik mak tanya.. Kalau tak mau sampai birthday tahun depan baru bibik ni kasi kat mak.. Adoiiiaiii bibikkk sabor je lah haha.. Jutaaan terima kasihhhh kepada adik Pacieroll atas hadiah yg dikirim buat akak.. Alhamdullilah ada juga yg sudi hadiahkan akak bday present pada tahun niiii.. Terharuuuuuuu tauuuuuuuu... Tenkiuuu dikkkkkkkkk... Luvsss the t shirt!!! Pada sesiapa yg berminat utk dptkan t shirt ini sila pm Pacieroll laju laju k..

utk keterangan lanjut mengenai T-Shirt atau Singapore Trip sila ke FB Pacieroll Mfk



THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK