Wednesday, February 19, 2014

WW: Kuwait Henna


Mak Dara , Mizfits Fitness Di Harian Metro

Assalam duhai teman.. Semalam Mak Dara ada menulis "Teruja Preview Gym Untuk Artikel Harian Metro" kan.. Maka semalam berlangsunglah sesi photografi dan interview di Mizfits Fitness milik sepupu Mak Dara Sarimah Mohd Zainul. Maka semalam tepat jam 3:30 petang wartawan dari Harian Metro iaitu cik Idayu datang bersama photographernya ke Mizfits Fitness.

Mak dara bersama wartawan Harian Metro

Sesampainya mereka , mereka terus menemuramah mengenai Mizfits Fitness. Bila dibuka.. Berapa pakej yg ditawarkan.. Apa facilities yang diberikan.. dan macam macam lagi lah.. Time tu Mak Dara really wish yang partner mak dara merangkap ceo Mizfits Fitness iaitu Sarimah turut ada bersama.. Ya laaa.. Mak Dara ni kalau bab bab interview ni lemah lutut sikit.. Tapi part meroyan tu serah aje padaku hehe..  Selepas sesi interview terus ke sesi photografi.

Mereka mahukan mak dara menunjukkan step by step exercise.. Dan Mak Dara menunjukkan senaman menggunakan bola.. Moh mak kongsikan sedikit gambor yang sempat di snap semalam ya..Haaaa itulah lebih kurang step step senaman menggunakan bolaaaaa.... Fuhhh nampak diriku sungguh gemukkkkkk sekali bila kena baring dan telentang dengan bola tu kan uwaaaaa hahaha... Insyaallah artikel mengenai step by step ball exercise dan mengenai Mizfits Fitness akan disiarkan di Harian Metro pada hari isnin depan.. Fuhhh nebessss pulak mak dara hehehe.  Jutaan terima kasih kepada wartawan dan photografer dari Harian Metro yang sudi membuat liputan mengenai fitness centre kami.. Really appreciate it!!!!!!!!!

Kepada anda semua (wanita sahaja hehe) moh le melawat Mizfits Fitness yang terletak di Star Pack Point Danau Kota ni.. untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami di..

MizFits Fitness Facebook Fanpage
No Telefon MizFits Fitness
03-4144 2014

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK