Thursday, February 20, 2014

BLOG BERWAJAH BARU - REBRANDING

Assalam duhai teman... 

Haaa ada perasan apa apa tak? Ada tak? Emmm cuba tengok bahagian atas blog ni...? Bahagian kiri dan kanan...? Bahagian Bawah....? Bahagian belakang.. Errrr jangan pandang belakang hahahaha.. Ada sesuatu yang berlainan tak???


Hmmm mesti ada yang cakap.... Alaaaa Mak ni nak buat suspeng la kononnnnn.. Tapi kat tajuk dah terang terang dah tulis "BLOG BERWAJAH BARU- REBRANDING" kannnn hahaha . Ngengades betullll mak kannn hehe.. Ya blog Mak Dara telah berwajah baru.. Total makeover!! Dari header,footer, background, sidebar, icon, banner, signature, home button, older button, newer button, menu bar hinggalah ke watermark.. Semuanya baruuuuuuuuuuuuuu..... 

Dan yang paling besar perubahannya ialah REBRANDING . Ya lah dah dekat 3 tahun Mak menggunakan nama Mak Dara sebagai nick name dalam dunia blogging ni.. Dah Mak pasti hampir 99% yang mengenali Mak Dara pasti dak tahu nama sebenar Mak.. Maka di header tu Mak letakkan nama penuh Mak iaitu Adza Irdawati.. So lepas lepas ni sapa sapa kalau dah naik jemu panggil mak dengan panggilan Mak Dara boleh je panggil Kak Adza ke.. Makcik Adza ke.. Nenek Adza ke mak tak kisah asal jangan panggil oiiii sudah haha..

Semua ini adalah hasil kreativiti blogger AZHAFIZAH iaitu pemilik "blog azhafizah.com  SIHATI MERAH JAMBU" yang telah membuat perubahan yang amat besar untuk blog Mak ini..


Memang senangggg sangat bekerjasama dengan Fiza ni.. Beritahu aje apa yang anda inginkan dan dalam masa yang sangat singkat. Semua impian anda dapat direalisasikan dengan sempurna.. Terima kasih Fizaaaaaaaaaaaaa... Atas sentuhan kreativiti mu ini.. Akak sukaaaaaaaaaaaaa sesangat.. Haaa pada teman teman yang ada menyimpan niat nak berbini baru.. errr i mean menyimpan niat untuk makeover blog anda boleh hubungi Azhafizah diSINI atau di SINI ya.. Insyaa Allah puas hati hehe.. 

Jadi macam mana? Apa pendapatan anda? Errr pendapat anda tentang blog mak yang dah berwajah baru serta rebranding ini? Berapa bintang DAIA gamaknya yang anda nak kasi pada mak hehe...



THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK