Monday, February 24, 2014

Mak Dara Di Harian Metro

As salam duhai teman.. Ingat tak beberapa hari yang lalu Mak ada ceritakan yang mak dara telah membuat sesi photografi bersama wartawan Harian Metro di entry Mak Dara, Mizfits Fitness di HARIAN METRO . Dan hari ini 24hb Feb maka artikel mengenai sesi photografi itu pun keluarlah di surat khabar Harian Metro itew.. huhuhuhu


Masyaallah terkedu Mak Dara dibuatnya.. Ye lah ingat kan hanya satu artikel kecil je tapi tup tup bila buka paper Oh Mak Gayah dua mukasurat besor.. Ohhh sungguh terharu hingga tergaru hehe. Artikel ini mengenai senaman menggunakan bola senaman dan kebaikan senaman bola kepada manusia.. Sambil sambil itu Mak Dara nak juga promote gym MizFits Fitness yang dimiliki bersama sepupu Mak Dara Sarimah Mohd Zainul tu.. 

Jutaan terima kasih kepada wartawan dan photographer dari Harian Metro terutama Cik Idayu kerana sudi featurekan Mak Dara di dalam artikel di Harian Metro.

Mak Dara bersama wartwan Harian Metro

Pada kawan kawan Mak yang belom dapatkan Harian Metro tu boleh la baca artikel mengenai senaman ini di Harian Metro online @ http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Manfaatbolasenaman/Article/index_html .

Kepada anda semua (wanita sahaja hehe) moh le melawat Mizfits Fitness yang terletak di Star Pack Point Danau Kota ni.. untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami di..

MizFits Fitness Facebook Fanpage
No Telefon MizFits Fitness
03-4144 2014
 
 THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK