Thursday, February 27, 2014

Ku terima Hadiah Di Harijadi Mu

Waduhhhh hati ni berbunga bunga je bila adik posmen menghantar bungkusan pos laju di depan pagar.. Bertambah berbunga bila tertera nama Mak Dara atasnya.. Bila dah ada depan mata.. Apa lagi Mak Dara membuka bungkusan dengan rakusnya... Amboi hahahaha ayatttttt macam buat karangan BM ja kan hahaha... Haaa nak tahu apa isi di dalamnya??

Sehelai T shirt Superdry dan X TREME BURNER!!

Pengirim hadiah ini adalah teman Mak Dara iaitu Gee Ruzilah.. Terima kasih Gee sebab sudi hadiahkan I barang barang ni.. IM LUVIN IT!! Eh tapi jap jap jap!! Sebenarnya hari ni 27hb Feb adalah harijadi Gee.. Tapi dia pulak yang menghantar hadiah buat Mak Dara... Waaaa ni betul betul special ni hehe.. Kalau la semua ahli keluarga dan teman hantorkan hadiah pada Mak Dara pada hari jadi mereka bestttttnya hidup ni hahaha... Tenkiuu Geee jap lagi I akan pakai dan minum X Treme fat burner yang you hantarkan tu sebelum gi work out di MizFits Fitness.. Macam tau tau aje I nak kuruskan badan kannn hehehe. Fuhh memang bertuah badan hehe..

Happy Birthday Gee Ruzilah

Kalau anda semua nak tahu Gee Ruzilah ada Online Shop. Beliau ada menjual imported Original T Shirt seperti diatas, beliau juga menjual XTreme Fat Burner, English cotton, tudung bawal, Imported perfume, pretzel dan macam macam lagi!!!

Gee Online Shop

Haaa macam menarikkkk tertarikkk je semua produk yang dijual oleh Gee ni kan.. Haaa tunggu apa lagi.. Kalau anda berminat untuk membeli boleh hubungi Gee Rcy di facebooknya @ https://www.facebook.com/ruzilah atau anda boleh WHATS APP FOR ORDER : +6012 2931172

HAPPY BIRTHDAYYYYY GEE!!!!

Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
akhlak yang terpuji, 
pekerti yang mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat. 
Selamat Hari Jadi..


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK