Friday, February 28, 2014

MIZFITS FITNESS - Gym Khas Untuk Wanita

Assalam duhai teman... Haaaa ada yang tengah dok cari cari gym untuk bersenam dan untuk kuruskan badan??? Susah nak cari gym khas hanya untuk wanita?? Look no more!! Anda boleh ke MIZFITS FITNESS sebuah gym dan pusat gym dan fitness khas untuk wanita.Mizfits Fitness menawarkan tempat untuk bersenam di tempat yang sungguh feminin lagi selesa dengan alat alat khas untuk wanita . Beberapa kelas senaman seperti KELAS ZUMBA BASIC, KELAS ZUMBA SENTAO, KELAS BELLY DANCE dan juga KELAS AERO DANCE disediakan . Kami juga menyediakan khidmat personal trainer . Surau juga disediakan bagi kegunaan mereka untuk solat.


Mak dara nak promote pakej pakej membership yang ditawarkan di MIZFITS FITNESS kan kan kan . Manalah tahu kalau ada antara anda yang tengah mencari gym gym untuk join boleh consider gym kami ni ya.. Ok pakej yang ditawarkan oleh pihak kami adalah seperti yang tertera di bawah

Pakej Untuk  registration
1) RM 360 untuk 6 bulan membership (rm130 x6bulan)
2) RM 300 untuk 1 tahun membership (rm100x12bulan)

(Cara Bayaran boleh dibuat menggunakan cash sahaja)

UNTUL WALK IN
1)RM15 untuk menyertai kemudahan gym dan menyertai kelas senaman

Haaaa amacam dengan harga dan pakej yang kami sediakan.. Untuk yang nak cuba gym kami untuk 6 bulan membership anda hanya perlu bayar RM360 untuk membership fee dan prosessing fee dan bayaran bulanan diturunkan menjadi RM130 setahun. Tapi kalau anda nak lebih save kan duit better la pilih membership untuk setahun terus . Haa ni mak dara pun rekomenkan sangat sangat sangat.. Jika anda pilih untuk bersama Mizfit Fitness selama setahun maka anda hanya perlu bayar RM300  untuk membership fee dan prosessing fee dan yuran bulanan serendah RM100 sahaja.. Haaaaa berbaloi baloi kannnnnn...

Dan berita baik kepada 100 orang pertama yang mendaftar dengan kami. Kami akan memberikan anda T Shirt eksklusif MIZFITS FITNESS serta sebuah Tote bag eksklusif.. Jadiii apa tunggu lagi. Untuk mendaftar anda boleh PM Mak Dara di FB @ https://www.facebook.com/adzairdawati . Lets be fit and be Fabulous :)

Pada yang nak cuba dulu apakata datang dan join kelas AERO DANCE kami pada malam ini.. Hanya RM15 sahaja untuk yang walk in..


#untuk keterangan lanjut sila klik di link ini 

atau hubungi kami di talian
03- 41442014

Be Fit Be Faboulous with Mizfits Fitness!!!


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK