Monday, March 3, 2014

Segmen "Tak Kenal Maka Tak Blogwalking"


Perghhh lama jugakan Mak dara tak buat Giveaway ka.. Contest ka.. Apa apakaaa... Asyik asyik dok update entry pasal Mak Dara dan keluarga.. Takut pulak ada yang muntah pink nanti asyik asyik perihal diri sendiri.. Haaa maka hari ni Mak Dara rasa nak bikit satu segmen simple.. sesimple simplenya.. Segmen ni untuk semua kaki blogwalking sekalian.. 

  1. Letak Tajuk : "Tak Kenal Maka Tak Blogwalking" 
  2. Letak header baru Mak Dara di atas..dan linkkan ke entri ini.
  3. Tulis le apa apa yang patut . Salam perkenalan kepada bakal blogwalker yang akan menyinggah ke blog anda ke , mengenai blog ke.. hentam saja.. Tapi sesimple mungkin.. (dah segmen simple kannn hehe)
  4. Setelah selesai tinggalkan link kat ruangan komen ini 
Tutup , jam 10 malam ni . Harap maaf segmen kali ini tiada penyenaraian blog yer .. Almaklumlah segmen yang simple ala ala koboi .. Lagipun hari ni Mak terpaksa teman somi mak ke hospital takut tak sempat nak buat list peserta.. Maka nanti Korang kena scroll la ke ruang komen ni.. Kalau nak orang berminat dan terpanggil untuk ke blog anda tulis la sedikit mukadimah yang menariks tertariks bersama sama dengan url link entry ni . Jadi apa tunggu lagi jom blogwalking ramai ramai...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK