Monday, March 24, 2014

SBB2014 - Episod 2 "Blogger Selfie Terlampau"

Wohooooooooo SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2014 datang lagi!!!! Haaa macam iklan tora datang lagi pulak kekdahnya kan haha.. Ya SBB merupakan salah sebuah acara dan event terbesar untuk para blogger kembali untuk tahun 2014 dan telah pun berlangsung pada 8hb Mac yang lepas! Walaupun telah berlangsung dua minggu yang lalu, namun kehangatannya tetap terasa hingga kehari ini.. Masih teringat lagi akan kemesraan dan jalinan ukhwah yang terjalin sepanjang majlis ini berlangsung.. Dan yang paling tak dapat dilupakan apabila Mak Dara bertemu dengan rakan blogger yang satu kepala dengan Mak Dara. Pendek kata geng MEROYAN haaa huru hara dibuatnya.. Dan ini jelas dapat dilihat bila adengan "Bolgger Selfie Terlampau" berlangsung secara spontan antara Mak Dara, Nami Namia, Akma Omar dan juga sis Nur Misnan hahaha.. Tak percaya moh mak share gambor kami bertiga meroyan bersama...

Saloma Bistro.. Peace ya'all


duck-face time hahahahaha


pipi siapa paling gebu hehehe

akhirnya Acik turut join sesi berselfie bsama kami hehehe

Haaaaa ni lah yang berlaku kalau blogger blogger meroyan bertemu.. Hehehe memang sempoi memang besttt dan takkan dapat mak lupakan moment ni sampai bila bila.. Muahhhhhh thank you so much Nami NamiaAkma Omar , Nur Misnan dan Acik sebab melayan meroyan ahkak ye .. Sayangggg korang ketat ketat.. Moga kita dapat meroyan lagi di event event akan datang.. Muahhhhhhh...

artikel berkaitan SBB2014

Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 - Episod 1




THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK