Wednesday, March 26, 2014

Blogger Amischaheera Meninggal Dunia - Al Fatihah

As salam duhai teman.. Pagi ini Mak Dara dikejutkan dengan berita pemergian seorang teman blogger iaitu Amischaheera . Mak dara mendapat tahu akan berita ini dari status teman Mak Yana Yassin di facebooknya... Innalilahi wa inna ilaihi rajiuun.. Allahyarham disahkan meninggal pada jam 1.29am di Hospital Ampang akibat sesak nafas .
Masyaallah Mak Dara masih teringat kenangan manis Mak Dara ketika bertemu dengan arwah di event Majlis Perasmian Majalah Hijabista yang lalu. 

Mak Dara dan allahyarhamah  Amischaheera :(


Teringat lagi Mak Dara apabila terpandang padanya dan arwah terus melemparkan senyuman pada Mak Dara.. Fuhhhh seorang blogger yang amat terkenal namun tidak langsung sombong dan sangat sangat humble. She is soooo sweet.. Namun tiada siapa menyangka disebalik senyuman itu Ami sebenarnya mengidap kanser tahap empat . And I will never forget that moment.. 

Salam takziah buat keluarga allahyarhamah.. Semoga Allahyarhamah ditempatkan dikalangn orang orang soleh dan solehah serta dicucuri rahmat.. Semoga keluarga arwah tabah menghadapi ujian ini.. Al Fatihah

 

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK