Saturday, March 29, 2014

HESTA Facial Treatment Set Ajaib

Tak kira remaja, tua atau muda jika bergelar wanita pasti akan menitik beratkan tentang kecantikkan dalaman dan juga luaran betul tak? Dan Mak Dara tak terkecuali dari golongan itu. Walaupun bukan nak cantik untuk tontonan ramai namun nak juga kelihatan cantik untuk suami kann.. Mak Dara telah menggunakan pelbagai jenis produk kecantikan sebelum ini yang jenis pil, jenis cream, jenis minum semuanya Mak Dara dah cuba namun kebanyakkannya tidak mendapat hasil yang memuaskan. Sehinggalah Mak Dara menggunakan produk HESTA Facial Treatment Set Ajaib . Satu produk hebat oleh Puan Shakila Mohd

Mak Dara dan Puan Ila

Mak Dara bukan sahaja bertuah kerana mendapat sponsor produk yang sungguh hebat ini tetapi juga amat amat bertuah kerana dapat bertemu dengan pemilik produk ini iaiatu Puan Ila. Dan bukan itu saja Puan Ila menawarkan untuk membuat facial untuk mak bagi measai kehebatan produknya iaitu HESTA Facial Treatment Set Ajaib. Oh bagai bulan jatuh keriba sahaja dan tidak mak lepaskannya hehe.. 

bersiap siap utk memulakan facial

# Langkah pertama sapukan Hesta Cleansing Milk



HESTA CLEANSING MILK
Pembersih semulajadi ini akan membersihkan kulit anda serta merta dan menanggalkan alat solek dan kotoran untuk mengefarkan kulit anda. Setelah itu wajah dibilas dengan air menggunakan kapas atau span

# Langkah kedua sapukan Hesta Facial Scrub



HESTA FACIAL SCRUB
Skrub lembut ini bertindak membersih dan membuang sel sel kulit mati pada permukaan kulit wajah secara lembut. Kulit wajah akan berasa lembut dan licin serta lebih cerah sebaik sahaja menggunakannya. Setelah itu wajah dibilas dengan air menggunakan kapas atau span

# Langkah ketiga sapukan Hesta Cleansing Gel



HESTA CLEANSING GEL
Gel pembersih kha ini telah diformulasi untuk menyingkirkan kotoran dan minyak yang tersumbat pada liang pori pori.Ia mampu membuatkan kulit anda lebih bersih, segar dan kekal lembut. Gel pembersih ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit. Setelah itu wajah dibilas dengan air menggunakan kapas atau span

# Langkah keempat sapukan Hesta PH Balancing Toner



HESTA PH Balancing Toner
Produk ini diperkaya dengan ekstrak tumbuhan untuk mengawal pengeluaran sebum berlebihan dalam masa yang sama ia mampu untuk mengekalkan kelembapan dan keanjalan kulit secara optimum. Setelah itu wajah dibilas dengan air menggunakan kapas atau span.

# Langkah keempat sapukan Hesta Lightning Soothiong Mask



HESTA LIGHTNING SOOTHING MASK
Pelindung lembut ini berfungsi untuk mengembalikan kecerahan kulit wajah agar bersinar dan lebih berseri seri . Setelah itu wajah dibilas dengan air menggunakan kapas atau span.

# Langkah kelima sapukan Hesta Aloe Vera Gel



HESTA Aloe Vera Gel
Diformasikan dengan bahan asas Aloe vera untuk menyuburkan dan melembapkan kulit wajah sehingga dalam untuk lebih lembut dan kekalkan kulit agar sentiasa terhidrat. Aloe vera gel ini juga sebenarnya adalah moisturizer bagi set ini. Setelah itu wajah dibilas dengan air menggunakan kapas atau span.

# Langkah keenam sapukan Hesta Peal Sunblock Foundation



HESTA Pearl Sunblock Foundation
Krim asas (foundation cream) diperkaya dengan bahan bebas minyak, serbuk mutiara untuk melindungi kulit dari sinaran UV berbahaya agar kulit sentiasa berseri seri. Setelah itu wajah dibilas dengan air menggunakan kapas atau span.

Fuhhhh memang besttt menggunakan produk Hesta ni selesai saja buat facial bersama Puan Ila Mak dara sudah dapat rasa perbezaan di kulit wajah Mak Dara.. AWESOME!!! Sebenarnya Mak dara ada mengambil video untuk tutorial menggunakan produk ini namun sayangnya terdapat beberapa video yang tak dapat digunakan atas masalah teknikal.. Al maklumlah yang mengambil video itu adalah anak mak dara . Huh susah kalau suruh anak anak buat kerja orang orang tua ni .. Maaf ya puan Ila.. huhu

Jadi..... Anda sudah lihat sendiri kan, memang amat mudah sekali aturan penggunaan set ini.Kini sememangnya sudah tiada sebarang alasan lagi mengapa anda masih perlu beragu-ragu atau tangguhkan pembelian anda untuk dapatkan set Hesta Facial Treatment ini. Anda sudah pun jelas tentang kandungan produk ini, anda sudah pun tahu kelebihan produk ini malah mereka berikan anda JAMINAN 100% BERKESAN atau wang anda akan dikembalikan tanpa banyak soal jika anda tidak berpuas-hati! 

 Anda tak percaya dengan keberkesanan Hesta Facial Treatment Set? Meh sini saya tunjukkan sendiri kepada anda bukti testimonial-testimonial daripada mereka yang telahpun mencuba dan menggunakan Hesta Facial Treatment Set. KLIK SINI untuk lihat testimonial. Tak cukup dengan itu, kami berikan anda Jaminan Kepuasan 100% atau wang anda kami pulangkan jika tak berkesan. Klik sini untuk buat pembelian .


Jutaan terima kasih diucapkan keada Puan Shakila Mohd atas kesudian beliau untuk sponsor HESTA Facial Treatment Set Ajaib. Memang ajaib kerana hanya sekali aplikasi sudah cukup untuk merasakan keberkesanannya. 

Insyaallah pada 27hb April depan Puan Ila akan menjemput seramai 30 orang blogger ke event santai bersamanya dan setiap seorang dari 30 peserta akan diberikan HESTA Facial Treatment Set Ajaib dan bukan itu sahaja di majlis itu juga akan diajar cara cara memakai produk ini secara betul.. Haaaa ada tak blogger blogger wanita yang nak join event ni? Kalau ada nantikan entry khas untuk jemputan ke MAJLIS SANTAI BERSAMA PUAN ILA DAN HESTA tak lama lagi ya.. Tungguuuu!

untuk keterangan lanjut mengenai produk HESTA ini sila klik di sini https://www.facebook.com/hestaone.stopbeauty atau http://hesta1stopbeauty.com/


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK