Monday, April 7, 2014

FLORAL MASK Memang Havoc!

Havoc havoc eh.. havoc.. havoc eh.. Kan gua dah cakap gua havoc.. havoc eh.. Haaa jaga jaga ye meroyan mak dara dah datang balik ni hehe.. Haa Hari ni Mak nak kongsikan dengan uols semua tentang satu produk yang baru yang memang HAVOC . Produk apa? FLORAL MASK.. Kenapa Mak katakan Havoc? Macam mana tak kata havoc.. produk ini telah banyak digunakan oleh blogger blogger hebat lagi havoc seperti Ben Ashaari, Fatin Liyana, Yuyu Zulaikha dan ramai lagi.. Memang la havoc kannnn... Hmmm mana boleh jadiiiii ni... mak pun nak juga havoc macam diorang.. nak juga kulit wajah cantik macam diorang so apa lagiiiii.. Mak pun cobalah..... Tapi kalau try sorang sorang ni macam tak best, apa lagi Mak dara panggil adik Mak Dara Adza Emie untuk sama sama cuba floral mask ni...

Mak Dara dan adik mencuba Floral Mask

Cara Cara Menggunakan Floral Mask
  1. Pastikan kulit anda bersih dan kering
  2. Sapukan masker di seluruh muka anda atau pada bahagian yang anda inginkan seperti hidung atau kawasan yang banyak bintik hitam atau putih (jauhi dari terkena pada kening,bibir dan kawasan mata)
  3. Biarkan selama 20-25 minit sehingga masker benar - benar kering / keras
  4. Tarik masker yang sudah kering / keras secara perlahan dari bawah ke arah atas muka anda & anda akan dapat lihat bintik hitam & putih melekat pada mask
  5. Bersihkan muka dengan air dingin agar pori - pori tertutup dengan sempurna
Note : sapuan menggunakan jari lebih mudah untuk di sapukan supaya lebih rata di muka

Sambil menunggu 20 minit tu sempatlah baca semua kebaikan 
memakai Floral mask ni 
Anak mak pun sibuk nak try juga hehehe

Floral Mask merupakan sejenis facemask yang mempunyai 7 bahan aktif (Vitamin A,B3,C,E,Q10, Hyaluronic Acid dan Moisture Complex) yang sangat berkesan untuk menghapuskan bintik hitam dan kotoran degil dalam pori muka. Ia juga dapat mengawal masalah kulit muka yang berminyak dan menyahtoksik wajah supaya free from pimples.


FUNGSI PRODUK

*melindungi kulit dari pencemaran
*lembut tanpa menipiskan kulit
*EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil
*MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
*MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
*SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat


7 BAHAN AKTIF PRODUK :
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

selepas 20 min maka boleh lah ditarik mask itu perlahan lahan

Setelah ditarik dapat lihat ada bintik bintik hitam dan putih di situ
Maknanya habis kekotoran di wajah Mak Dara telah dikeluarkan dengan
menggunakan FLORAL MASK ni.. AWESOME!!!!

The feeling bila mask itu ditarik dari kulit wajah itu memang speechless kerana kita boleh lihat segala kotoran di wajah kita especially bahagian hidung tu dapat disingkirkan.. Fuhh wajah terus rasa bersih dan fresh.. Memang terbaeklah Floral Mask ini.. 

AMACAM? BERMINAT UNTUK DAPATKAN FLORAL MASK? Harga Asal Bagi Floral Mask ini adalah jeng eng jeng...

RM39

namun khas buat pembaca Blog Mak Dara, anda akan diberi 
DISKAUN!!!!!!!!!!!

RM 36 SAHAJA
(termasuk penghantaran)

Jadi apa tunggu lagi moh dapatkan FLORAL MASK yang awesome ini dari teman Mak Dara iaitu Azera Aziz di FB beliau @ https://www.facebook.com/Azera.Aziz atau boleh whatsapp/sms beliau di  0192595054 . Atau terus je ke blog beliau @ http://www.iniakuzera.blogspot.com/ . Pendek kata... 

Produck FLORAL MASK NI 
MEMANG HAVOC!!
JOM DAPATKAN SEKARANG!!




THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK