Thursday, April 17, 2014

Su Eci Appetites Mini Pie

Nak cari pie... Nak cari pie...Nak cari pie...Nak cari pie..... Waduhhhhh dah ghopa macam orang mengidam dah kekdahnya.. Ni semua kawan Mak Dara SuEci lah ni.. Dia yang menjual mini pie dan dia kenalkan Appetites mini pie pada Mak Dara.. Bak kata pepatah rezeki jangan di tolak.. hehe

inilah dia Su Eci Appetites Mini Pie
kiri belum dimasak kanan dah siap masak

SuEci mengirimkan pada Mak satu pack mini pie dengan pelbagai perisa seperti chicken pie, black pepper beef, mushroom and cheese dan steak and cheese.. Apalagi mak kasi masuk oven dan hidangkan pada anak anak. 


Haaaaa tengok lah riaksi anak anak mak Dara bila daah makan mini pie tu.. Dah meroyan dibuatnya hehe... Tapi memangggg sedapppp pun mini pie ni.. Mak cakap bukan sebab mak nak promote ataupun nak bodek teman mak si SuEci tapi ini benar benar kejadian.. memang sedappp dan tak sampai berapa minit je dah licin 12 mini pie tu hahaha.. dan memang boleh buat mengidam dan ketagih adoiiii...

haaa kan dah cakap boleh buat ketagih mini pie lepas sekali mencuba..

FROZEN PIE 12 pcs pies in one pack

1. CHICKEN PIE RM19
2. BLACK PEPPER BEEF RM19
3. MUSHROOM AND CHEESE RM 22.20
4. STEAK AND CHEESE RM22.20

BAKING METHODS
THAW 5 MINUTES
NO NEED TO PRE HEAT OVEN
SET THE OVEN 180*- 200*
BAKE PIES FOR 25 - 30 MINUTES 
or until golden brown.

COD
1. BANDAR BARU BANGI
2. TAMAN EQUINE SERI KEMBANGAN
3. TAMAN TROPIKA SG TANGKAS

Haaa pada anda anda anda yang nak mencuba mini pie ni boleh hubungi teman Mak Dara SuEci di FB FanPage Appetites Mini Pie @ https://www.facebook.com/yourappetites atau anda boleh call atau whatsapp beliau terus di talian 016 3225523 ..

To my dear friend SuEci.. Adoiii sissss you buat i tidur mini pie, bangun mini pie, mandi mini pie.. Oh mini pie di mana mana.. Nak order lagi dan lagi dan lagi.. Nanti i call you ya.. Thank you so much sis.. muahhhh


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK