Wednesday, April 23, 2014

Aku Blogger dan Hasrul Hassan

As Salam kepada semua rakan rakan.. Malam ni Mak Dara terpanggil untuk menjoinkan diri dalam segmen oleh sifu Mak Dara iaitu blogger hebat Hasrul Hassan dalam satu segmen / giveaway pendek Aku Blogger dan Hasrul Hassan . 

Hadiah ditawarkan ialah wang tunai  RM50 untuk dua pemenang - satu dipilih secara rawak, dan satu lagi dipilih berdasarkan entri yang memikat hati beliau. 


Mak Dara dan Sifu HH di SBB2014

Mengenai Hasrul Hassan bagi Mak Dara.. Mak dara mengenali beliau dari mula mula mak dara terjebak dalam dunia blog ini lagi.. Dan mak dara mengenali beliau semasa beliau menggunakan nick name BANGKU KOSONG lagi.. Sejak itu Hasrul Hassan atau mak panggilnya sifu telah banyak menolong Mak Dara sejak dari mula pembukaan blog meroyan Mak ni.. Kalau nak tahu nama untuk blog ni pun Mak dara minta pendapat dari beliau. HH tak pernah lokek dengan ilmu dan banyak membantu Mak dara dan blogger blogger yang lain.. Haaa jadi sapa ada masalah dengan blog boleh le tanya pada beliau ye.. eh pandai pandai pulak mak jangan marahh ye sifu nanti kena jual hehehe..  

Hmm rasanya nama Hasrul Hassan banyak kali telah dimasukkan dan dipetik di beberapa entry di blog meroyan Mak Dara ni antaranya ialah di entry...

*Blogger lucah di block
*Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM.
*Pencuri Gambar Mak dara Dah Melampau
*Maal Hijrah 1434H Dan Impianku
*Tips Untuk Menjadikan Blog Lebih Menarik
*Hasrul Hassan Jelajah Dan Gegar Blog 2012
*Hasrul Hassan. Com Kejayaan Manis Blog saya
*Ziarah Raya Blog
*Mak Dara bertukar RSS bersama Blogger Bangku Kosong
*Bangku Kosong Buat Mak Dara Terharu

Haaa tu sebahagian sajalah entry yang memetik nama Sifu Hasrul Hassan ni.. Banyak lagi kalau nak senaraikan hehehe.. Beberapa entry itu adalah berkaitan dengan masalah yang Mak Dara alami di blog mak dara dan dibantu oleh sifu HH dengan tip tip beliau yang sangat bernas.. Perghhh mau tersedak sifu tiap kali namanya disebut di setiap entry tu kan hehe.. 


Apa tunggu lagi moh le join.. 



 Tuah ayam nampak di kaki tuah kita mungkin di pipi hehehe. 
Untuk menyertai GA oleh sifu saya ni sila klik di SINI ya :) 


Jemputan Ke Melaka

As salam duhai teman.. How are you today.. Hope you're doin fine insyaallah... Bagi Mak Dara.. Hmmmm... Memang sejak kebelakangan ni Mak Dara mengalami sedikit rasa down.. Banyak masalah yang bermain di kepala Mak Dara ni.. Syukur alhamdullilah.. bila tiba tiba terbuka email dan menerima satu berita gembira..


Sebuah hotel ingin menaja penginapan buat Mak Dara . Dengan syarat mak cuma perlu review hotel itu di blog Mak.. Ohh kerja enteng tu Pak.. Emm.. Sorry nama hotel belum boleh reveal lagi sebab mak belum beri kata putus.. Tapi... Fuhh macam tak percaya aje dibuatnya.. mak Dara dah pun pergi google hotel yang dimaksudkan itu dan... review review yang diberikan oleh Trip Advisor memang amat amat memberangsangkan!

Hmmmm macam tau tau aje hotel ni yang Mak Dara really need a holiday!! Ehemmm macam nak jadi je ni.. Macam nak pegi je ni.. Apa apapun kena tunggu somi mak sihat dulu.. Bila dah sihat sikit barulah seronok nak berholiday bersama keluarga ni kan.. Ohh syukur alhamdullilah rezeki anak anak...

Life As A Blogger Is Super Awesome!!!


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK