Thursday, August 27, 2015

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

Assalamualaikum semua... Haaaa dekat dekat nak hari merdeka ni semangat mak dara pun berkobar kobar untuk bangkit dan hidupkan semula blog kecintaan Mak Dara ni.. Macam azam tahun baru jugak lah tapi kali ni azam merdeka gitew.. Tak kisah la azam tahun baru ka.. azam merdeka ka azam birthday ka asalkan azam tu bersifat positif kira ok lah kan.. So sempena dengan datangnya bulan.. oppss haa angin meroyan dah sampai hahaha.. Ok sempenan bulan kemerdekaan ni memang sesuai la bagi Mak Dara joinkan diri dengan Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com


Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.


Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.

nak join giveaway ini, sila klik pada banner.. Haaa apa tunggu lagi jom join ramai ramai dengan giveaway dari BFFFF mak dara ni...

Mia dan Mak Dara 
pic kredit to mialiana.com



22 comments:

  1. salam singgah sini MD....semoga berjaya....

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. salam jumaat kak mak dara :)..jln2 blogwlking skjap..selamat berjaya yeeerr :)
    http://ilovebunga89.blogspot.com/

    Follower ke sini

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Alaaaaaaa tenkiuuuuu sudi follow blog meroyan niiiii hehehe

      Delete
  4. dari segmen yg sama..goodluck :)
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN

    ReplyDelete
  5. Arie tu rasanya terserempak dengan Mak Dara kat Institut Pediatrik ,HKL..tapi segan nak tegur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaaaa ya kaaa awat tak tegoq mak.. Next time jumpa tegur tauuuu hehe

      Delete
  6. SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Singgah Sni Jln2..Mimi Dari GA Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html#.VeLEJiWqqko

    Jemput Ke Blog Mimi Ya..Ehekk..

    Semoga Berjaya..

    ReplyDelete
  8. good luck (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Cik Mimie datang singgah dari segmen yang sama :) best of luck ye!

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Salam Merdeka... Terima kasih kerana sudi join Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

    Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-peserta-giveaway-merdeka-2015.html

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mak dara...singgah ptg ke sini...:)

    ReplyDelete
  12. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    Semoga berjaya... ☺

    ReplyDelete
  13. ayu dtg dari GA yg sama.. singgah la ke blog ayu..ayu ada juga buat segmen..nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)
    GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh (10sept)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK