Monday, August 31, 2015

Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

Assalammualaikum duhai teman.. Rasanya dah berkurunnnn sejak Mak Dara tak join pencarian bloglist mana mana blogger.. Ye lah Blog Mak Dara ni pun baru jer "dihidupkan" balik dari tidur yang panjanggggg... Maka rasanya nak kembali aktif dan terus "terjaga" dalam dunia blogging ni kita jangan malas malas.. Kena banyak buat Blogwalking.. Join sebanyak GA atau contest yang boleh dan hari ini Mak dara nak join segmen bloglist dari blogger manis Lyssa iaitu  Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com


Jika ada yang nak join moh lihat cara penyertaannya ok..

1. Buat satu entry yang bertajuk : Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com
DONE

2. Letak banner ni dan backlink ke link entry ini 
DONE

3. Dalam entry tu , pastekan 3 entry yang menarik perhatian korang .. Korang boleh lah godek-godek entry Lyssa yang lepas . Tak kisah lah , entry mengenai tips ke , tutorial ke , pasal lyssa pergi mana-mana ke . Paste je

Ok ini 3 entry dari blog Lyssa yang menarik perhatian Mak Dara:
1) http://www.lyssasecret.com/2011/12/tips-nak-follower-beriban.html
2) http://www.lyssasecret.com/2012/06/90-fakta-tentang-lelaki-yang-perempuan.html
3) http://www.lyssasecret.com/2015/08/lyssa-faizureen-dalam-majalah-mingguan.html
DONE

Senangkan nak masok bloglist blog Lyssa ni . Hanya buat satu entry dan ikut step di atas . Bukan susah pun ...Baik korang join cepat ! Sebab TARIKH AHKIR esok tau . 1 SEPTEMBER 2015 [11.59 pm]
All the best!!!



8 comments:

  1. Good luck makdara..in sya Allah tersenarai dakam bloglist blogger lyssa..amin..

    ReplyDelete
  2. wahhhh .. thanksss joinnn kak !!!! :D

    ReplyDelete
  3. salam singgah sini MD...semoga berjaya....

    ReplyDelete
  4. SALAM...good luck dan selamat berjaya ya..jln2 blogwalking sekjap.. :).

    http://ilovebunga89.blogspot.com/

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK