Friday, August 14, 2015

Mak Dara Dan Hadiah Teristimewa

Waduh waduhhhhh kompom anda semua terkejut sejak berkurun mak tak hupdate blog tetiba hari ni boleh pulak update kan... Jangankan korang mak dara sendiri pun terkejut apabila menerima sebuah hadiah yang sangat sangat sangat teristimewa.. Sehingga terpanggil untuk luahkan pada blog meroyan mak dara ni.. Ada ke yang nak tahu hadiah apa... jeng jeng jeng...


terkesima mak dara dibuatnya... Tonyoh mata dah dekat sejam pun still ada lagi.. Cubit pipi sampai naik lebam pon tetap sama bila di depan mata terdapat telefon idaman mak dara selama ini...

Pada pemberi hadiah yang sangat sangat istimewa ni... Terima kasih.. Im soooo speechless.. Thank youuuuuu... Im soooo blessed syukur alhamdulillah 


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK