Thursday, August 27, 2015

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

Assalamualaikum semua... Haaaa dekat dekat nak hari merdeka ni semangat mak dara pun berkobar kobar untuk bangkit dan hidupkan semula blog kecintaan Mak Dara ni.. Macam azam tahun baru jugak lah tapi kali ni azam merdeka gitew.. Tak kisah la azam tahun baru ka.. azam merdeka ka azam birthday ka asalkan azam tu bersifat positif kira ok lah kan.. So sempena dengan datangnya bulan.. oppss haa angin meroyan dah sampai hahaha.. Ok sempenan bulan kemerdekaan ni memang sesuai la bagi Mak Dara joinkan diri dengan Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com


Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.


Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.

nak join giveaway ini, sila klik pada banner.. Haaa apa tunggu lagi jom join ramai ramai dengan giveaway dari BFFFF mak dara ni...

Mia dan Mak Dara 
pic kredit to mialiana.com



THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK