Monday, August 31, 2015

Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

Assalammualaikum duhai teman.. Rasanya dah berkurunnnn sejak Mak Dara tak join pencarian bloglist mana mana blogger.. Ye lah Blog Mak Dara ni pun baru jer "dihidupkan" balik dari tidur yang panjanggggg... Maka rasanya nak kembali aktif dan terus "terjaga" dalam dunia blogging ni kita jangan malas malas.. Kena banyak buat Blogwalking.. Join sebanyak GA atau contest yang boleh dan hari ini Mak dara nak join segmen bloglist dari blogger manis Lyssa iaitu  Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com


Jika ada yang nak join moh lihat cara penyertaannya ok..

1. Buat satu entry yang bertajuk : Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com
DONE

2. Letak banner ni dan backlink ke link entry ini 
DONE

3. Dalam entry tu , pastekan 3 entry yang menarik perhatian korang .. Korang boleh lah godek-godek entry Lyssa yang lepas . Tak kisah lah , entry mengenai tips ke , tutorial ke , pasal lyssa pergi mana-mana ke . Paste je

Ok ini 3 entry dari blog Lyssa yang menarik perhatian Mak Dara:
1) http://www.lyssasecret.com/2011/12/tips-nak-follower-beriban.html
2) http://www.lyssasecret.com/2012/06/90-fakta-tentang-lelaki-yang-perempuan.html
3) http://www.lyssasecret.com/2015/08/lyssa-faizureen-dalam-majalah-mingguan.html
DONE

Senangkan nak masok bloglist blog Lyssa ni . Hanya buat satu entry dan ikut step di atas . Bukan susah pun ...Baik korang join cepat ! Sebab TARIKH AHKIR esok tau . 1 SEPTEMBER 2015 [11.59 pm]
All the best!!!



Si Hati Merah Jambu

Assalam duhai teman.. Pernah dengar tentang Si Hati Merah Jambu ? Haaa pastinya ramai yang mengenali akan Blogger Si Hati Merah Jambu atau nama pemilik blog ini Azhafizah.. Haaa nama nya lebih kurang macam nama Mak Dara juga Azha.. Adza ye dak hehe.. Apa kata Mak Dara kidnap jap pic sis Azhafizah dan kenalkan anda semua dengan beliau ye.. Tadaaaa.....

Azhafizah - credit pic Si Hati Merah Jambu

Azhafizah antara blogger yang sangat kreatif dan sangat berbakat yang pernah mak dara temui.. Kalau anda semua nak tahu.. Design blog Mak Dara ni adalah hasil design dari beliau.. Mak Dara amat amat berpuas hati dengan designnya ini amat amat menepati apa yang mak dara minta semasa membuat tempahan dari beliau.. 

Selalu kami comunicate di alam maya namun alhamdullilah Mak Dara berkesempatan bertemu beliau di alam nyata pada majlis SBB2014. Dan terbaru Mak Dara melihat Azhafizah ada membuat GA iaitu Painting potret giveaway dah buat kat fanpage dan instagram. Ramai artis dan teman teman blogger mendapat sentukan kreatif beliau apabila gambar mereka di jadikan Painting Potret. Namun tak sangka pula Mak Dara apabila Azhafizah sudi melakarkan gambar Mak Dara.. Fuhhh rasa diriku begitu berharga kekdahnya hehe.. Nak lihat gambar Mak Dara yang telah di potret paintingkan oleh beliau?

pic credit to IG azhafizahmdnor

Haaa amacam kreatif kan beliau? Mak Dara sukaaaa sangat dengan hasil karya belaiu ini.. Namun bertambah rasa terharu sebab bukan sahaja mendapat hadiah istimewa ini malahan gambar ini turut di share di IG dan di entry blog beliau. Boleh baca entry itu di SINI

Buat anda yang ingin menempah Painting Potret, Printing, Atau nak design blog anda terus berhubung dengan Azhafizah di SINI ok..

Dan buat sis Azhafizah tenkiuu tenkiuuu so much dear for this lovely potret and entry.. Really appreciate it.. Rasanya akak nak bertukar design blog ni.. Nanti kita roger roger ye...  Tks again sis ;)


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK