Sunday, January 10, 2016

Makeup Artis Paling VAVAVOM FarizSha D'Touch

Assalamduhai teman.. Hari terpenting dalam hidup anda bakal berlangsung? Pertunangan..? Pernikahan..? Persandingan.. ? Tapi bimbang takde orang yang tolong mekapkan? Karang kalau belasah mekap sendiri lain pulak jadinya boleh mengakibatkan rombongan patah balik pulak haha.. Jangan Risau di sini Mak Dara nak khaborkan pada  anda...... Memperkenalkan Farizsha Onizuka dari FarizSha D'Touch mekap artis yang akan menjadikan wajah anda GORGEOUS dan VAVAVOM!!!!
 
https://www.facebook.com/FarizSha-DTouch-262311167176322/timeline
 
Servis servis yang ditawarkan oleh FARIZSHA D'TOUCH adalah seperti berikut Services For Wedding Make Up,Engagement Make Up,Commercial Make Up,Photoshoot Make over & Dinner Make Over.. Haaa macam macam servis yang diberikan bukan terhad kepada majlis pertunangan atau perkahwinan sahaja..Meh Mak Dara belanja sekeping gambor hasil tangan Farizsha...
 
 
 Haaa tu mekap pada sebelah Mata jer tau.. Pun dah VAVAVOM!! Belum masuk keseluruhan wajah lagiiiii.. Terus rasa nak menyanyi "Jangan pandang ku sebelah mata hanya kerna aku wanita .. Ohh fefeling Anita Sarawak pulak Mak pagi ni hehe..
 
Tak puas nengok gambor mata aje ok Mak belanja sikit lagi..
 

 
Nak tengok gambar hasil karya Farizsha lagi??? Oh itu kena ke FB Page beliaulah.. Kat sana ada banyakkkkk gambor yang telah beliau upload kan. Dan di sana ada sendiri boleh menilai hasil tangan Farizsha.. Kompom dah tengok semua gambar tu pasti terus nak booking untuk hari istimewa anda.. Tak caya cer klik di SINI... hehe
 
Ok sekarang Farizsha ada membuat pakej promotion.. Untuk tempahan mekap tahun 2016. Promosi hargadiskaun jika anda booking pada Januari 2016 untuk sebarang tempahan mekap.. Haaaa apa lagi jom grab prommosi ini dan cepat cepat hubungi Farizsha ya..
 
Bagaimana untuk menghubungi Farizsha.. Anda boleh whatsapp beliau di no telefon @ 0196334659.. Atau PM saja beliau di FB beliau di SINI .. Lagi nak best cakap le anda kawan Mak Dara.. Mana tahu boleh dapat extra diskaun hehe..
 
Semoga hari bahagia anda mendapat sentuhan makeup yang mengVAVAVOMkan...
 

 


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK