Wednesday, April 20, 2016

SR-9 Fat Burner Detox Untuk Kuruskan Badan Terbaik!!

Aku nak kurus.. Aku nak kurus.. Aku nak kurus .. Aku nak cari kayu.. Ehhhh hahaha.. Sorry angin meroyan mak dara dah datang balik setelah sekian lama berehat hehe.. Assalam duhai teman.. Nak tanya sikit.. Ada antara teman teman yang bergelut dengan masalah berat badan.. Dah mencuba pelbagai produk namun tak jugak kurus kurus macam model Victoria Secret? Duit dah banyak habis dengan mengunjungi pusat pusat pelansingan badan? Lidah dah letih merasa pelbagai ubat ubatan yang pahit untuk mengeluarkan lemak lemak tepu di badan? Kalau semua jawapan anda dia atas ialah YA maka kita geng!!! High five sikit...

Yaaa Mak Dara antara wanita yang bergelut untuk menurunkan berat badan sejak melahirkan anak pertama hampir 18 tahun dulu.. Duluuuu sebelum kahwin mak aiiii body macam kerengga sampai orang tanya kenapa kurus sangat ni makan la sikitttt.. Tapi sejak dah beranak pinak perkataan KURUS tak wujud lagi hahahaha..

Ya Mak Dara akui Mak Dara telah mencuba hampir kesemua cara yang tercatat di atas dan ada antaranya yang tidak menjadi dan ada juga yang menjadi namun sayangnya selepas rasa dah kurus sikit mak dara berhenti dan lemak lemak kembali semula menjadikan mak dara "gebu" kembali.. Akhirnya Mak Dara surrender dan rasa nak pegang bendera putih dan putus asa untuk mengurangkan berat badan lagi sehinggalah Mak Dara bertemu dengan seorang teman Mak Dara iaitu seorang blogger hebat iaitu MIA LIANA dan memperkenalkan Mak Dara dengan sebuah produk terbaru iaitu SR-9 keluaran syarikat RBS Network Sdn Bhd Dan dikhabarkan bahawa SR-9 adalah produk Fat Burner Detox Untuk Kuruskan Badan Terbaik!!


Mak Dara sungguh tertarik untuk mengetahui tentang produk yang dikenalkan oleh Mia dan Mia nyatakan pada Mak jika mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini boleh la datang ke Bengkel Bersama Blogger SR9 Review. Bengkel Pencerahan dan Maklumat tentang Produk SR9. Apalagi Mak Dara terus bersetuju.Maka bertempat di Hotel Sani Kuala Lumpur maka berlangsunglah bengkel itu bersama 10 orang blogger yang hebat yang lain. 

Mak Dara dan BFF Mia Liana ;)


Cik Lily Putih pun adaaaa...

antara blogger yang turut serta

Pertama kali Mak Dara dikenalkan dengan produk SR-9

APA ITU SR-9?

Mixed Botanical Powder Sachet ( Orange Flavour )

SR-9 Adalah satu formula khas yang dicipta bagi membantu mengurangkan lemak dan menambah tenaga. Membantu pembinaan otot agar kelihatan Cergas, Sihat, Menawan dan Bertenaga.

- Meningkatkan Metabolisma

- Mengawal Selera Makan

- Membakar lemak 200% X pantas 

- Memberi Tenaga EXTRA



Bahan-bahan :
Protein, Glutamine, Amino Acid
Creatine, Fenugreek, L- Carnithine
Garcinia, Cambogia, Guarana
Tribulus, Tongkat Ali, Catuba
Gingko Biloba, Cordyceps, Saw Palmetto, Flaxseed, Cinnamon
* Bakar Lemak * Bina Otot * 

Cara-Cara Pengambilan SR-9

- Tuang 1 Sachet ke dalam 150ml air mineral / air kosong dan kacau.
- Untuk penurunan berat badan yang Optimum, Ambil 2 Sachet Sehari. Pagi apabila bangun tidur dan 1 jam sebelum bersenam.
- Minum sekurang-kurangnya 2-3 liter air setiap hari.(8-10gelas)

PENYIMPANAN sr-9

Simpan di tempat sejuk dan kering,Elakkan daripada sinaran matahari secara langsung.

Mak Dara mencuba minum SR-9 dan rasa Orennya sedap :)

Para blogger bersama produk SR-9

Penerangan oleh pengasas produk SR-9


Penerangan oleh En Ismail


SR-9 mampu membakar lemak bagi mereka yang mempunyai kegemukkan. Seperti lemak tepu dan gemuk air. Menukar lemak yang terbakar kepada tenaga dan sekaligus mengurangkan rasa lapar.Membina otot badan agar lebih cantik menarik dan menawan disamping memberi booster tenaga. Bukan kurus yang kulit mengeleber. Melancarkan sistem pencernaan melalui pembuangan air besar,air kecil dan perpeluhan Detox. Sangat sesuai bagi mereka yg menghadapi masalah obesiti. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Hmmm kalau nak ceritaaa jer tentang produk ni macam tak lengkap kalau mak tak kongsikan dengan testimoni oleh pengguna produk ini. Anda nak tengok hasil dari pengambilan SR-9?

TESTIMONI PENGGUNA SR-9


  

Fuhhhhh nampak tak apa yang mak nampak??!! Banyakkkk perubahan dan penurunan berat badan oleh pengguna SCR-9 ini.. Tak boleh jadi niiii.. Kalau diorang boleh kenapa kita tak boleh kan?? Teruja untuk mencuba produk SR-9 ni? Mak sangat sangat terujaaaaa.. 

Tapi sebelum anda yakin untuk menggunakan produk SR-9 ini pasti bermacam macam soalan bermain di fikiran anda kan?? Ok Mari Mak Dara kurangkan rasa skeptikal anda dengan kongsikan tentang FAQ mengenai produk SR-9 ini

FAQ.

*Soalan - 1 Botol SR-9 boleh digunakan berapa lama ?
Jawapan - Setiap 1 botol SR-9 mengandungi 20 sachet untuk kegunaan 20 hari. Bagi anda yang ingin kesan yang lebih cepat bolehlah mengambil 1 sachet pagi dan 1 sachet sebelum bersenam di waktu petang/malam.
*Soalan - Cara pengambilan SR-9?
Jawapan- Tuangkan satu sachet kedalam segelas air yang mengandungi 150 mlm sejuk atau suam. Pengambilan sebaiknya adalah ketika perut kosong.
*Soalan - Apakah perisa SR-9
Jawapan - SR-9 berperisa oren.
*Soalan - Adakah SR-9 memberi side effect ?
Jawapan- Tiada sebarang side effect yang dikenalpasti. Insyaallah
*Soalan -Sekiranya tidak lagi mengambil SR-9 adakah berat badan akan menginkat naik semula?
Jawapan- Tiada kebergantungan terhadap produk ini. Anda boleh stop sekiranya telah mendapat bentuk dan berat badan yang anda inginkan.(ideal)
*Soalan - Adakah mesti berpantang?
Jawapan- Tiada sebarang larangan atau istilah pantang kerana SR-9 bukan ubat ianya hanya sejenis minuman botanical (minuman kesihatan)
*Soalan - Adakah senaman itu perlu?
Jawapan- Senaman adalah bagus untuk setiap orang. Bagi anda yang melakukan senaman, kesannya amat cepat dan sangat membantu proses pembakaran lemak. Tapi bagi mereka yang tidak mempunyai masa untuk bersenaman pun akan mendapat kesan penurunan berat badan dengan SR-9
*Soalan - Pembuangan air kecil ?
Jawapan- Bagi anda yang baru menggunakan SR-9 kekerapan pembungan air kecil akan berlaku, kesan tersebut amat bagus untuk melancar system perkumuhan. Boleh dikata kebanyakanya akan mengalami proses ini. Tetapi anda dinasihatkan supaya mengambil air yang banyak (air putih) setiap hari bagi mengelakkan penghidratan berlaku (kekurangan air dalam badan)
*Soalan - Bolehkah SR-9 diambil bersama ubatan lain?
Jawapan- Jarakkan dalam tempoh 2 jam pengambilan.
*Soalan - Adakah wanita hamil boleh mengambil SR-9?
Jawapan- Wanita yang hamil adalah dilarang sama sekali mengambil produk yang berunsurkan penghidratan atau sebarang produk sliming.
*Soalan - Wanita yang menyusukan bayi boleh mengambilnya atau pun tidak?
Jawapan- Wanita yang menyusukan bayi boleh mengambilnya setelah bayi mereka berumur 6 bulan.
*Soalan - Bagaimana pula penggunaan SR-9 bagi pesakit darah tinggi ,jantung atau kanser?
Jawapan- Pada dasarnya SR-9 tidak memberi effect, Ianya hanya minuman botanical, Tetapi adalah terlebih baik anda mendapat khidmat nasihat pakar.
*Soalan - Siapakah yang boleh menggunakan produk SR-9
Jawapan- Lelaki dan wanita seumur 16 tahun dan keatas.

Haaa macam mana ada terjawab tak soalan soalan yang bermain di fikiran anda.. Kalau terjawap alhamdullilah.. Ok sekarang anda pasti nak tahu berapakah harga SR-9 ini kan?? 

HARGA SR-9


HARGA PROMOSI BELI DUA BOTOL PERCUMA SATU!!!!

Harga untuk sebotol SR-9 ialah RM170 bagi semenangjung dan RM180 bagi Sabah dan Sarawak. Tapi kini ada promosi terbaru dari syarikat pengeluar SR-9 iaitu RBS NETWORK iaitu Beli dua botol SR-9 dengan harga RM320 daan akan akan menerima sebotol SR-9 PERCUMA!!!!!!!!!!! Haaaa besttt ke bestttttt promosi ini.. Memang le besttt kannn..

Bagaimana untuk mendapatkan produk SR-9 ini?

Produk SR-9 ini dijual secara ONLINE dan OFFLINE melalui agen .  Tapi jangan lupa untuk sebutkan nama Mak Dara tauuuuu.. Kalau tak tak dapat la harga promosi tuuuu.. Rugiiiiiii hehehe...

Untuk order atau keterangan lanjut bolehlah klik di link link dibawah dimana akan akan diibawa terus ke laman FB, Instagram dan website mereka..

014 6118445


klik SR-9 HQ (fb page)

klik rbsnetwork (instagram)

Klik http://www.rbsnet.biz (website/Blog)


Secara ringkasnya ...

SR-9 ADALAH SATU FORMULA KHAS YANG DICIPTA BAGI MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN ANDA. DENGAN FORMULA SECRET 9 YANG AKAN BERTINDAK SECARA KHUSUS PADA BAHAGIAN LEMAK YANG DEGIL DAN MEMBERI BOOSTER ENERGY UNTUK MEMBENTUK OTOT BADAN AGAR KELIHATAN KEKAL,TEGAP DAN SIHAT BERTENAGA.

JOM DAPATKAN SR-9 DENGAN FORMULA TERKINI UNTUK PENYELESAIAN OBESITY. BAGI ANDA YANG INGIN MENCUBA “EXPERIENCE WEIGHT LOSS “ DENGAN KESAN YANG HEBAT, PASTIKAN SR-9 MENJADI PILIHAN ANDA.



THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK