Monday, April 25, 2016

De'Xandra Perfume Mesra Solat

Assalam duhai teman... Pernah dengar tentang minyak wangi jenama De'Xandra Perfume? Ada yang pernah dengar.. Ada yang tak pernah dengar langsung.. Hehe takpa bagi yang pernah dengar mungkin nak tahu info lebh lanjut mengenai perfume De'Xandra ni bagi yang tak tahu apa apa langsung tentang perfume ni meh mak nak khaborkan pada kome semue.. 

DE'XANDA PERFUME ni kalau kome nak tahu adalah minyak wangi yang tengah KEBABOOM BABOOM trending kat sosial media sekarang.. Ramai orang dah cuba even selebriti juga menggunakan produk ini.. Fenomena Perfume exclusive ini memang Meletup masa kini!! Anda gemar membeli minyak wangi berjenama seperti Lancome ke, DKNY ke, Hugo ke, Paco Rabbane ke? Sebotol minyak wangi itu berharga ratusan ringgit!!! Hmmm.. buat apa bayar lebih, DE'XANDRA PERFUME adalah wangian yang di inspirasikan dari PERFUMES JENAMA  ANTARABANGSA . Jadi daripada membayar RM2++ atau RM3++ untuk sebotol wangian berjenama.. anda boleh mendapatkan sebotol DE'XANDA PERFUME setanding dengan bau original dengan harga jauh lebih MURAHHHHHHH!!

INFO MENGENAI DE'XANDRA PERFUME


➜LEBIH 10 RIBU BOTOL TERJUAL DALAM MASA SEBULAN.
➜DEXANDRA PERFUMES - Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA
ANTARABANGSA .
Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih.
➜ Produk keluaran bumiputera & halal.
➜ Memberikan bau yang tahan lama melebihi 8 jam.
➜ Mempunyai banyak pilihan mengikut citarasa/taste anda.
➜ Mudah di bawa ke mana-mana .
➜ Pati Original & Alkohol First Grade .
➜ Setanding Produk Antarabangsa 
➜ Boleh di bawa solat 
➜ Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
➜ Menjadikan anda wangi sepanjang hari dengan lebih 50 pilihan wangian.
➜ Menambahkan keyakinan anda berhadapan dengan orang ramai dengan tampil wangi.
➜ Menjadikan anda berketerampilan lebih baik di tempat kerja
➜ Memberikan anda lebih wangi walau seharian bekerja.
➜ Memudahkan anda membawa wangian kegemaran anda kemana-mana sahaja.
DE'XANDRA ialah Perfume EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original.
Ketahanan baunya melebihi 8 jam serta bau yang 100% sama dengan Perfume Original 
Belum cukup setahun De'Xandra dalam pasaran, ia telah dinobatkan sebagai THE BEST INDUSTRY CLASS SECTOR IN FRAGRANCE & LUXURIOUS PERFUMES 

dan yang PALINGGGGGG PENTINGGGGGGGGG!!!! DE'XANDRA PERFUME ini 
MESRA SOLAT!!!!!!!

Haaaa nii part yang paling besttttt!!!!! Kebanyakkan perfume atau minyak wangi yang anda beli yang berharga ratusan ringgit tu kebanyakkannya boleh dipakai ketika solat tak? Pasti banyak jenama minyak wangi berjenama antarabangsa tidak boleh dipakai ketika solat.. 

Tapi DE'XANDRA PERFUME adalah sebuah wangian yang MESRA SOLAT!!!!


Ya.. DE'XANDRA PERFUME adalah wangian yang boleh dibawa solat seperti artikel di atas yang ditulis dari jabatan Agama.  Alkohol yang digunakan selamat dan ia alkohol dari exstrak TEBU . Jadi boleh gunakan De'Xandra Perfume tanpa was was ya..

Ok Mak Dara nak beritahu bahawa anak teruna Mak Dara iaitu Adza Haiqal yang kini sudah tamat periksa SPM nya dan kini sedang bekerja baru mula membuat dropship bagi jenama De'XANDRA PERFUME ni..Dia nak menyahut cabaran "DUA KERJA" hehe.. Sambil dia bekerja dan buat dropship untuk DeXanda dia juga baru saja menjalani sesi temuduga untuk menyambung pengajiannya di UITM.. Jadi sebelum nak sambung belajar tu kenalah kerja kuat sikit ye tak.. Almaklumlah dia sekarang seperti pengganti arwah ayahnya.. Memang kesian juga tiap kali Mak Dara melihat dia pulang kerja dalam keadaan letih lepas tu sibuk pulak promote produk DeXandra untuk tambahan side income.. Jadi mak nak bantu dia dengan promotekan di Blog mak ni.. Harap harap adalah teman teman mak atau pembaca blog meroyan Mak ni sudi untuk membeli darinya hehe.. Ok Mari Mak Dara tunjukkan senarai bauan perfume yang ada ya..

LIST JENAMA BAUAN DE'XANDRA PERFUME
TESTIMONI DARI PELANGGAN DE'XANDRA PERFUME

NABIL DAN ISTERI MENJADI DUTA DE'XANDRA PERFUME

Ok penat dah dengar mak membebel .. Pasti sekarang anda tertanya tanya berapakah harga sebotol DE'XANDRA PERFUME ni kannnn.. Ok drum roll please.... Bukan tiga ratus.. Bukan dua ratus.. Bukan juga seratus... Jadi berapa??? 

1 botol RM65 SM / RM70 SS

Pos SM RM7  SS RM11 


Untuk berkenalan dengan anak Mak.. ehhhhh nooo nooooo.. Anak Mak masih muda dan masih belajar lagi hehehe.. Kalau nak order DeXandra dengan anak mak.. Haaa baru betul ayat ni.. Bolehlah hubungi dia seperti di bawah ya.. 

WHATSAPP 01136661426 (ADZA HAIQAL)

Ok pada sesiapa yang tengah mencari perfume tapi mau seperti yaang ori tapi Muraaaahh..
Bolehlah hubunyi ADZA HAIQAL di no 011 36661426 atau klik saja link di atas ya.. Mari wangi bersama De'Xandra !!!THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK