Thursday, August 11, 2016

ERRY NOOR HIJAB JENAMA TUDUNG TERBARU DI MALAYSIA

Tudung.. Pelbagai jenama tudung berada di pasaran pada masa kini. Terdiri dari jenama kecil sehingga jenama hebat yang menawarkan produk tudung dari pelbagai kualiti dan harga.. Dari harga mampu milik hingga ada yang mencecah ribuan ringgit.. Business menjual tudung sememangnya semakin berkembang maju .

Terkini sebuah jenama tudung terbaru telah muncul. Jenama yang Mak Dara maksudkan ialah jenama ERRY NOOR HIJAB . Mak Dara diperkenalkan jenama tudung ini oleh pemiliknya iaitu Puan Erry Noor sendiri.. Melihat dari gambar gambar di IG milik beliau iaitu di @errynoor_hijab , membuatkan mak dara menjadi rambang mata.. Ini kerana tudung yang dijual oleh Puan Erry Noor bukanlah hanya tudung tudung yang biasa , tipical yang sudah banyak dijual di pasaran tetapi tudung yang dikeluarkan oleh syarikat beliau sungguh eksklusif, unik dan lain dari tudung yang lain.. Mari Mak kongsikan antara koleksi yang terdapat di ERRY NOOR HIJAB ini ye.. Errr sebelum tu mak nak warning dulu pada korang semua.. Model yang memperagakan tudung tudung dr koleksi eksklusif Erry Noor ni adalah Mak Dara sendiri.. Mohon jangan muntah pink ok hehehe..


Instant Hijab - Habibi Exclusive

 Instant Hijab - NOUR'EL EXCLUSIVE

Instant Hijab - Syaireez ExclusiveHaaaa cantik cantikkan tudung yang dikeluarkan oleh ERRY NOOR HIJAB ni kan.. Yang model tu sila abaikan ye hehe.. Tudung oleh Erry Noor Hijab ini juga bukan saja kualiti nya sangat bagus, tetapi bila pakai terasa sangat ringan dan sungguh lembut..

Pada yang berminat untuk mendapatkan tudung eksklusif dari Erry Noor Hijab ini boleh terus ke IG mereka @errynoor_hijab atau boleh terus pm tepi pada pemilik jenama ini iaitu di FB nya di link INI..

Kepada Puan Erry Noor semoga terus berjaya dalam bidang perniagaan anda ini dan mengeluarkan lebih banyak design tudung tudung yang eksklusif ya.. 
THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK