Friday, October 14, 2016

ASUS ZenFone 3 Max Bateri Tahan Paling Lama

TELEFON PINTAR..Pelbagai jenama dan kecanggihan terdapat pada setiap keluaran terbaru di pasaran sekarang ini.. Namun diantara lautan banyakkannya jenis telefon di pasaran, Jika diberi pilihan, telefon pintar manakah yang menjadi pilihan Mak Dara..? Sudah semestinya  Mak Dara akan memilih telefon...

 ASUS ZenFone 3 Max !!!  

Mak Dara dan ZenFone 3 Max 

Kenapa Mak Dara ingin memilih ZenFone 3 Max ? Banyakkkkk kelebihan yang terdapat pada telefon bimbit pintar ini..  Antaranya yang pertama menarik perhatian Mak Dara ialah reka bentuknya yang sungguh elegan..Ia datang dengan tiga pilihan warna iaitu dengan Titanium Gray, Sand Gold dan Glacier Silver. Di bahagian belakangnya sudah tentu ZenFone 3 Max hadir bersama pengimbas cap jari untuk tujuan keselamatan .  Namun yang palingggggggggg menarik perhatian Mak Dara adalah BATERI nya yang sangat TAHAN LAMA ! Berapa lama? 

Bateri handphone ZenFone 3 Max ini sungguh hebat.. Baterinya mempunyai kapasiti sebanyak 4100mAH.. Ya.. Sungguh menakjubkan . Macam tak percaya boleh buat panggilan 3g sehingga 20 jam !!
Untuk wifi pula baterinya boleh bertahan sehingga 18 jam serta dapat memainkan lagu kegemaran anda di telefon selama 87 jam!! Tiada lagi telefon dan bateri handphone sehebat ZenFone 3 Max ini!! 


Dan satu lagi kelebihan ZenFone 3 Max ini ialah ia juga  boleh berfungsi  sebagai power bank menerusi mode Reverse Charging OTG .


Kepada Blogger yang selalu dalam mode "ON THE GO" seperti Mak Dara tidak lagi perlu risau akan kehabisan bateri dan perlu berhenti dan mencari tempat untuk charge handphone lagi. Dengan adanya Reverse Charging OTG ini !!!! Bukan kah ini ciri ciri yang menjadi idaman setiap pemilik handphone .. Ia sudah semestinya menjadi idaman Mak Dara.. Jadi jangan tunggu lagi jom kita dapatkan ZenFone 3 Max!! http://store.asus.com/my/THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK