Thursday, December 15, 2016

Pelan Baharu Digi Pascabayar™

Assalam duhai teman Berita baik ! Berita Baik! Kini Digi telah tampil dengan 
Pelan Baharu Digi Pascabayar™


Digi telah melancarkan Pelan Baharu Digi Pascabayar™ yang menjanjikan lebih kuota internet kepada para pelanggannya. Dan yang lebih hebat apabila lebihan kuota iinternet yang tidak digunakan boleh dibawa dan diguna pakai ke bulan seterusnya!!! Haaa dalam sittuasi ekonomi kita sekarang ni memang kita harus lah mengamalkan sikap berjimat cermat dan dengan adanya plan seperti ini kita dapat dijauhkan dari sebarang pembaziran.

Pelan pascabayar Digi Postpaid 110 memberikan pengguna 25GB data hari biasa, panggilan tanpa had dan kini datang bersama data 4G tanpa had di hujung minggu. Sebelum ini, ia hanya memberikan 20GB hari biasa, 20GB data 4G hujung minggu dan panggilan tanpa had. Tetapi ia masih kekal dengan data boleh bawa ke depan sehingga 3GB, serta 1,000 SMS untuk digunakan setiap bulan. Fuhhh panggilan tanpa had dan 1000 sms sebulan.. Bolehlah kita bergayut dan bersms sampai lebammmmm!!!

Pelaan baru yang dipanggil "Digi Postpaid" bertujuan untuk menambah lebih nilai kepada pelanggan yang semakin hari semakin "sesak nafas" tanpa adanya internet hehe


Hanya dengan RM110 sebulan para pelanggan dapat menikmati kuota internet sebanyak 25GB sepanjang hari. Bukan itu sahaja para pelanggan juga bakal menerima penggunaan data tiada had 4G pada setiap hujung minggu, penggunaan panggilan tanpa had untuk semua rangkaian dan juga bakal menikmati rollover sebanyak 3GB

Dan bukan itu sahaja!!!! Dengan Pelan Baharu Digi Pascabayar inii para pelanggan menerima 2 aplikasi secara percuma. Aplikasi tersebut ialah CAPTURE 100GB dan juga aplikasi iflik selama 60 hari.

                    

Dan boleh dikatakan tiap kali hujung minggu Mak Dara akan menggunakan data tiada had 4G dengan menonton drama drama dan filem filem yang terdapat beribu ribu di iflix tanpa sebarang gangguan !! Fuhhhhh laju benor menonton iflix dengan data 4G tanpa had ni!!!! Macam macam filem dapat mak layari ! Ohhh nikmatnya... Bukan itu saja.. Dengan adanya data tiada had 4G pada setiap hujung minggu juga amat amat membantu Mak Dara dengan kegilaan Mak Dara ber LIVE di FACEBOOK... Maka mak dapat ber"LIVE" fb di mana sahaja tanpa risau jika tak cukup data hehe..

Dengan Pelan Baharu Digi Pascabayar yang juga menawarkan Roaming sebanyak 5GB + 60 min Perayauan ke 5 buah negara iaitu di Singapura , Thailand , Myanmar , Indonesia dan Brunei . 

Yup pada holiday mak dara dua minggu yang lalu ke Bukittingi Padang Indonesia bersama anak anak Mak.. Perayauan ini amat amat amat berguna!!!!!! Mak dapat berhubung bersama keluarga tercinta di KL dan tidak ketinggalan juga mak dara dapat melakukan beberapa kerja dari sana . Fuhhh Perayauan dari Digi ini memang banyak menyelamatkan Mak Dara jadi mak dara dapat siapkan beberapa kerja Mak Dara walaupun Mak Dara dalam percutian bersama keluarga..



Banyakkkkkk kuota 5GB dan ditambah lagi dengan 60 minit, memang setiap masa Mak Dara di sana asyik mengupdate segala aktiviti percutian Mak dara dan keluarga di social media ..

Dengan segala kelebihan yang ditawarkan oleh Digi dengan Pelan Baharu Digi Pascabayar takkan korang nak tengok saja dan biarkan tawaran hebat ini berlalu pergi begitu saja kannnn?? Jadi apa tunggu lagi jom la bertukar plan yang sedia ada ke Pelan Baharu Digi Pascabayar . Memang berbaloi baloi!!!

untuk info lanjut http://bit.ly/2g1Iurl
#DigiLetsInspire


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK