Friday, December 30, 2016

PROJEK 2017 #BLOGRETIS

PROJEK 2017 BLOGRETIS 


Assalam duhai teman.. Ada tak dengar kecoh kecoh tentang PROJEK 2017 #BLOGRETIS anjuran blogger terlebih pemes BRO FRAMESTONE ? Haaa mestilah anda tahu kannnn.. Pada yang dah tahu tu cepat cepat join projek Bro ni.. Takut nanti dia tutup penyertaan hehe.. Dan bagi yang tak tahu benda alah apa la PROJEK 2017 dan apa kecoh tentang hashtag #blogretis.. Meh Mak Dara nak habaq kat hangpa semua..

APAKAH PROJEK 2017 #BLOGRETIS 

PROJEK 2017 #BLOGRETIS anjuran blogger Bro Framestone adalah sebuah projek untuk melahirkan dan mengumpulkan kalangan VLOGER VLOGGER baru dan lama di dalam satu komuniti yang ditubuhkan oleh Bro di bawah Projek 2017 beliau.. Dan dimeriahkan lagi dengan hashtag #blogretis maka mudahlah untuk search segala kegiatan para peserta yang menyertai projek 2017 ini.. Tekan link hashtag je dah boleh tengok semua vlog terbaru para peserta.. Kan senang tu..

APA KATA BRO FRAMESTONE TENTANG PROJEK 2017 #BLOGRETIS 

Kata Bro Framestone..  #Projek2017 terbahagi kepada beberapa fasa. Untuk permulaan ini, Bro tengah mencari mereka yang berani untuk bercakap di depan kamera. Kata Bro lagi "Market sekarang ini, sanggup spend lebih duit untuk kandungan dalam bentuk video berbanding dalam bentuk bertulis. Ahhhh rasanya lagi mudah kalau Mak Dara biaq Bro sendiri yang terangkan dengan lebih jelas dan seclear clearnya pada korang.. Sila layan video dibawah..


Haaa amacam dah faham ke apa PROJEK 2017 #BLOGRETIS tu ?? Jadi bagi menyahut cabaran Bro maka Mak dara pun tak lepaskan peluang dan menjoinkan diri dengan memenuhi syarat pertama iaitu membuat live fb video selama lebih seminit.. Maka taraaa inilah video pertama Mak untuk PROJEK 2017 #BLOGRETIS 


Dan alhamdullilah penyertaan Mak Dara itu diterima.. Jadi pada teman tean blogger yang lain.. Apa tunggu lagi.. Moh le kita memeriahkan PROJEK 2017 #BLOGRETIS .. Yang nak join nanti boleh PM ikat tepi Bro di FB nya @ https://www.facebook.com/framestone ok.. Selamat berjaya untuk semua.. Dan untuk Bro.. Semoga kita dapat bekerja sama dan sama sama menaikkan industri BLOG dan VLOG insyaallah..


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK