Thursday, November 16, 2017

15 BLOGGER SPORTING 2017

Assalam duhai teman. Blogger ada bermacam macam .. Ada bloggger otai , ada blogger baru , ada blogger pemalu , ada blogger terlalu baik hati , ada blogger outspoken , ada blogger "kerek" dan ada juga blogger yang sporting. 


Selama bertahun tahun Mak Dara memasuki dunia BLOGGER ni dah bermacam macam jenis Blogger dah Mak Dara jumpa dan boleh dikatakan semuanya yang memang AWESOME. Belum lagilah berjumpa dengan blogger yang kerek Al hamdulillah. Tapi hari ni Mak Dara nak kongsikan dengan anda 15 orang BLOGGER yang sangat sangat SPORTING pada Mak Dara. 
Jom mak kenalkan 15 blogger yang SPORTING habis ni...


Namia Blog

Blog Abang Ensem

Sharing My Ceritera



aizamia3










Blog Sihatimerahjambu

Makna Kecantikan bersama...

Mia - Memories of Mine

♥♥ MAMA MASZULL ♥♥


Itulah senarai 15 BLOGGER SPORTING 2017. Senarai ni adalah dari Mak Dara ye jangan le pulak korang gi search atau google mana mana senarai penerima award untuk kategori ni pulak hehehe. Ok kenapa Mak Dara masukkan dalam list BLOGGER SPORTING . Ini kerana rata rata ramai dah tahu Mak Dara agak menyepikan diri dari dunia blog sejak kematian suami. Hampir 3 tahun lebih lamanya. Dan sejak begitu lama Mak Dara menyepi semalam sengaja je Mak test power hahaha dan sengaja mengadakan macam satu segmen yang simple iaitu meminta para teman Blogger meninggalkan link blog masing masing dan mak akan promotekan blog diorang dalam satu entry yang istimewa hari ni. Mak terfikir dalam hati kompom takde yang nak join segmen blogger sendu macam mak dara ni. Dan tup tup by tengah malam hampir 40 orang Blogger yang sertai segmen ni. Macam nak nangis dibuatnya. Sporting gilaaa kannn.. Makanya memang kesemua mereka layak Mak masukkan dalam list yang mak reka sendiri ni.. Pasti ada yang tertanya yang join segmen mak hampir 40 orang dah kenapa promote 15 blogger je.. jangan risau nanti mak buat satu lagi entry istimewa untuk 40 blogger selebihya...Tungguuuu...Dah alang alang korang dah baca list kat atas tu apa kata korang blogwalking lah sikit.. Boleh tgk blog mereka yang best best tuuuu.. 


12 comments:

  1. Seronoknye dapat tersenarai. Terima kasih! Saya suka masuk blog ni tapi silence reader je. Tapi sekarang tak silence dah. hehehe

    ReplyDelete
  2. eh eh, masuk list juga... mekasih. saya pun dah lama tinggal blogging, baru nak mula semula. harapnya berterusanlah...

    blog saya yg last sekali tu...

    ReplyDelete
  3. Terima kasih 😙😙😙 lepas ni nak tengok makdara kembali aktif 😉

    ReplyDelete
  4. Wow, setuju..memang dorang aktifff..hehehe

    ReplyDelete
  5. wow... mereka memang mantap. Tahniah uolls

    ReplyDelete
  6. Terima kasih
    Appreciate it
    Tq with love ��

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK