Tuesday, January 3, 2017

Sekolah Sesi 2017 Riaksi Mak VS Anak

Sekolah Sesi 2017 

Assalam duhai teman.. Pada 3hb Januari 2017 maka bermulalah sesi persekolahan tahun 2017.. Ramai anak anak tidak sabar dan amat seronok untuk ke sekolah dan bertemu semula dengan rakan rakan kelas yang lama dan yang baru. Rasanya bukan saja anak anak yang gumbira.. Ibu bapa juga pasti turut gembira dan teruja kannn?? hehe

Itu yang berlaku pada Mak Dara apabila bermula saja sesi persekolahan 2017 ni Mak sangat teruja.. Bukan saja sebab anak anak Mak akan mula menimba ilmu di sekolah masing masing.. Tapi yang paling best ialah apabila ketiga tiga anak dara Mak dara bersekolah pada sesi pagi! Makanya Mak Dara mempunyai masa untuk diri sendiri dari jam 7 pagi hingga jam 2 petang.. Ohhhhh speechlessss heheheeh . Moh mak kongsikan riaksi Mak Dara VS anak mak apabila sekolah bermula hari ni ya.. 


Hehehe.. Takdelah.. Saja je melaawak.. No joking no fun la kan.. Hehehe..

Jom ke sekolah
dari kiri Adza Danina , Adza Kasih & Adza Isabella

Alhamdullilah lah.. Mak Dara mendapat riaksi yang positif dari anak anak mak dara pagi tadi.. Semoga anak anak anda juga mempunyai aura yang positif untuk memulakan persekolahan pada tahun ini dan semoga anak anak kita berjaya dalam pelajaran dan dalam kehidupan Insyaa Allah..

Selamat kembali kesekolah semula anak anak!!!!

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK