Wednesday, March 29, 2017

Int3Tree serbuk DARK COKLAT untuk KECERGASAN EQ,EMOSI dan MINDA

Assalam duhai teman.. Haaa hari ni mai Mak Dara nak habaq mai kat hangpa semua terutama pada para ibu ibu bapak bapak sekalian.. Anda ada masalah dengan pembelajaran anak anak.. pening pala bila tiap kali dapat buku report card .. banyakkkkk nawww tanda merah dari yang biru.. Fail sana fail sini.. Ada juga ibu bapa yang mempunyai anak anak yang semakin membesar dan beralih dari kanak kanak ke alam remaja.. Haaa time ni paling mencabar keimanan betul tak???

Haaaa alhamdullilah kini ada cara untuk menyelesaikan masalah itu.. Mak perkenalkan sebuah produk bernama Int3Tree


Bagaimana Int3Tree Dapat Membantu Perkembangan Kanak-Kanak?


Int3Tree membantu perkembangan minda dan fizikal pelajar dengan khasiatnya yang tinggi seperti di bawah.

Membantu Perkembangan Minda
Int3Tree mempunyai 10 bahan makanan tambahan lengkap yang dapat membantu perkembangan minda pelajar. Isu paling banyak di Malaysia adalah pelajar gagal fokus semasa belajar dan situasi ini akan menyebabkan pelajar banyak ketinggalan dalam subjek. Int3Tree membantu merangsang fokus pelajar menjadi lebih baik. Selain itu, ia juga menyuntik elemen pemikiran mood positif dalam diri pelajar agar minda mereka seimbang dengan perasaan.

Perkembangan Fizikal
Int3Tree bukan ubat tetapi kandungan Int3Tree membantu perkembangan fizikal pelajar terutamanya pelajar dan anak-anak yang sering sakit. Dengan Int3Tree, ianya membantu meningkatkan uminiti daya tahan penyakit kepada anak kesayangan anda. Badan sihat maka otak akan sihat. Ia dapat membantu perkembangan gigi, tulang dan sebagainya di badan untuk lebih sihat.

Mengurangkan Rasa Keletihan
Aspek fokus dan dapat menumpukan perhatian di kelas 100% bergantung dengan tenaga. Dengan aktiviti luar bilik darjah memberi pelajar rasa keletihan dan mengantuk maka dengan Int3Tree ia dapat membantu memberi tenaga secara semulajadi kepada pelajar. Jika anak anda selalu nampak lesu dan tidak bertenaga Int3Tree merupakan pilihan terbaik untuk mereka.

Menstabilkan Metabolisma Badan
Vitamin b complex dan mineral adalah penting dan ianya membantu menstabilkan metoblisma dalam badan pelajar. Ia penting untuk menyingkirkan logam dan bahan yang tidak berguna dalam badan dan seterusnya meningkatkan kesihatan dan kecerdasan mereka.

Dan kalau nak tau lebih lanjut tentang produk Int3Tree bolehlah menonton video di atas.. Atau anda nak dapatkan produk ini boleh la ke page Kak Nor Ashikin Nawardin di PAGE FBnya @ https://www.facebook.com/AshikinInt3Tree/ atau boleeh hubungi beliau whatsapp di 01116992011 .. Atau boleh hubungi partner in crimenya Kak Maizura Adnan di talian 0166020774... 

Mak Dara akan mula mencuba produk ini pada anak anak Mak Dara mulai hari ni.. Dan insyaallah mak akan berkongsi perkembangan mereka menggunakan produk Int3Tree nanti ya.. Jadi jangan tunggu lagi jom dapatkan Int3Tree sekarang!!!!!!


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK