Saturday, March 3, 2018

Losyen Kurus Dan Bakar Lemak EFFENZY MYRACLE LOTION

Anda nak kurus ? Nak slim melim? Nak cantik? Nak bakar Lemak tepu yang degil.. Macam macam dah cuba? bersenam di gym.. Berdiet. tinggalkan semua nikmat makanan berlemak , makan semua jenis ubat untuk kuruskan badan yang tedapat di pasaran tapi semua yang anda lakukan masih tak mendatangkan hasil. Welll jangan putus asa dulu.. Mak Dara nak kenalkan anda dengan sebuah produk EFFENZY MYRACLE LOTION. Ia adalah losyen untuk bakar lemak 

Image may contain: Adza Irdawati Adenan, smiling
EFFENZY MYRACLE LOTION


Sebenarnya Mak Dara pun dah letih dah bila tiap kali jumpa orang asyik cakap gebunya sekarang.. sihatttt nya sekarang. Jadi Mak Dara pun cubalah Myracle lotion dari Effenzy ni.. Part yang paling bestttt lotion ni ialah bila sapu dia sejukkkkkkkkkkkk je.. Sebab sebelum ni Mak dara dah pernah cuba losyen kurus yang panas.. Mau berpijorrr kulit perut mak.. jenuh ambik ais nak kasi sejuk. Dan satu lagi yang best tentang lotion ni ialah ia sangat wangiiiiiii!! Takde lah berbau pelik satu rumah kannnn.. Ok meh Mak Dara kongsikan kebaikan EFFENZY MYRACLE LOTION


FUNGSI-FUNGSI Efeenzee Myracle Lotion👇

🍀Mencairkan lemak dan menjadikan tubuh lebih langsing dengan cara selamat.

🍀Membantu menghilangkan selulit

🍀Membantu melancarkan peredaran darah

🍀Membantu membuang angin dalam badan

🍀Membantu menghilangkan/ memudarkan 'strech mark'

🍀Membantu melawaskan pembuangan

🍀Membantu melegakan sakit kepala

🍀Membantu tidur lebih lena terutama kepada pesakit 'insomnia'

🍀Membantu menstabilkan emosi kanak2 hiperaktif

🍀Membantu menyahkan bau badan

🍀Membantu mengembalikan stamina

🍀Membantu melegakan kesakitan pinggang dan lutut

🎒CIRI-CIRI Effenzee Myracle Lotion👇

💓Mesra Wudhuk
💓Bersifat sejuk dan melegakan
💓Aroma yang wangi
💓Tidak melekit dan berminyak
💓Tidak memedihkan dan merengsakan kulit
💓Sesuai dengan semua peringkat umur
💓Harga yang berpatutan

Haaaa kalau tak tengok video ni korang memanggg rugiiii 
ada something special di hujung video ni cer tengok..

Nak tahu cara nak bakar lemak dengan mudah dengan menggunakan pakai lotion ni ? Sapu pada perut ikut pusingan arah lawan jam sampai kering ndan tepokkan secara perlahan dan cubit cubit sikit kawasan lemak degil tu. Tu teknik untuk kejutkan segala lemak yang sedap tidor hehe

Image may contain: Adza Irdawati Adenan, smiling

Apa lagi jom lah cuba .. Jom bakar lemak ramai ramai dengan losyen bakar lemak paling berkesan .Untuk keterangan lebih lanjut boleh ke link dibawah ya .. Selamat mencuba...


2 comments:

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK