Tuesday, September 4, 2018

Pembuli "Ayah Kau Hantu" telah kembali

I know kids will be kids.. but this time its kinda tooo much!!! Patut la sejak balik dari sekolah, anak Mak Dara , Adza Isabella macam downnn sgt sgt.. bila tanya tak nak jawab.. then i found this in the dustbin.. ohhh myyyy... "bodoh, gila, pendek , gemok, mata sepet macam syaiton and what!! Calling my daughter adza isababi??? 😤😤😤 gosh for 11 years old to write this kind of words.. I can’t imagine what you gonna be when u grow up missy.. 


And yaaa.. it came from the same girl yg selalu buli Belle and the one minta kawan kawan pulau belle becoz katanya diaorang ada ayah manusia and ayah belle "hantu".. like seriously 😡😡😡

But on the bright sight.. Im sooo proud of u belle.. biar org ckp mcm mcm .. kita just solat and doa baik baik je k hugsss . Don’t worry esok juga mama panjant tangga sekolah tu jumpa cikgu..


6 comments:

  1. apa la nak jadi budak2 sekarang..ckp bukan2 macm tu. sya dulu suka gak gelarkan org tapi xde la guna bahasa macam tu.huhu

    ReplyDelete
  2. Wahhhh dah melampau la. Nasib mak dara nampak kertas ini dalam tong sampah. Big clap to your daughter- matang dan sabar.

    ReplyDelete
  3. wsau plak baca mcm tu, anak anak bangsa kita yang akan memimpin masa depan...alhamdulillah belle punya jawapan, sejuk hti ibu kan...

    ReplyDelete
  4. Amboiiiiii bahasa dia,ni kalau depan2 ni mmg kena cubit

    ReplyDelete
  5. mulut budak ni mungkin sbb kurang kasih sayang kat rumah

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK