Friday, January 5, 2018

Nabila Razali Pematah Hati dan Demam Cumi

Cumi Cumi Cumi Cumi ... Cumi Cumi Cumi Cumi ...haaaa itu ajalah yang asyik Mak Dara dengar sejak dua menjak ni. Anak Mak Dara si Adza Isabella dah terkena "DEMAM CUMI" .. Apa "demam cumi tu? haa pada yang pernah dengar lagu bertajuk Pematah Hati oleh Nabila Razali akan faham maksud Mak Dara.. Ya lagu tu di chorusnya ada menyebut Cumi Cumi Cumi Cumi ...Cumi Cumi Cumi Cumi ... berkali kaliiiiiiiiiii... Dek kerana anak bongsu mak dara ni sukaaaa sangat dengan lagu ni. Maka akan berkumandanglah suaranya memecah kesunyian di rumah ni dengan Cumi Cumi Cumi Cumi ... hahaha.. 

Disebabkan oleh minat ya amat anak mak pada lagu ni dan sebabkan mak dara pun ada masa terluang sikit maka mak dara pun gi lah shoot video klip Pematah Hati versi si kenit ni.. Nak tengok? Meh mak dara kongsikan dengan anda..


Haaaaa pendekkkkkk je kan video ni.. Sengaja je buat pendek . pendek ni pun ambik masa berjam juga nak shoot dan edit hahaha..

Pada yang tak pernah dengar lagu Pematah hati ni.. meh mak dara kongsikan video klip original dari Nabila Razali ni.. Memang sangatttt catchy dan besttt.. Jom demam Cumi Cumi Cumi Cumi bersama sama hehehehe



akndk

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK