Friday, February 2, 2018

THYMOS® Anti HFMD / FLU Sprays Penghapuskan Penyakit Berjangkit Dan Virus

Anda seorang ibu atau bapa yang "OVER PROTECTIVE"??  Anda akan menapis setiap mainan atau apa sahaja barang yang akan atau bakal disentuh oleh anak anda? Anda akan memastikan setiap kali anda bercuti anda akan membawa hampir satu bag barangan atau produk penuh dengan ubat ubatan dan produk sinitiser ? Anda mencuba sehabis baik bagi menjaga kebersihan anak anda dan menjauhkan mereka dari sebarang bentuk kuman? Sebenarnya anda bukanlah ibubapa yang OVER PROTECTIVE tetapi anda adalah ibubapa yang TERBAIK dan amat amat amat prihatin akan hal kesihatan anak anak anda. Tapi memang sukar untuk menjauhkan anak anak dari sebarang kuman bukan? Bagaimana kalau saya kata bahawa perkara begitu tidak mustahil.... 

Di sini Mak Dara ingin perkenalkan anda dengan sebuah produk iaitu THYMOS® Anti HFMD / FLU Sprays ™ . Ia adalah satu produk yang direka khas untuk membantu ibubapa bagi menyediakan pertahanan menyeluruh untuk anak mereka dengan menghapuskan 99.99% penyakit berjangkit Virus/Bakteria. 

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and text

Pada ibubapa yang fobia atau trauma dan senantiasa mahu anak anak mereka bebas dari kuman takkan nak suruh anak tu asyik guna sanitizer atau cuci tangan dengan sabun 24 jam sehari, tujuh hari seminggu? Jenuhhh anak tu asyik nak cuciiiii je tangan tu.. Takut nanti tangan anak anak tu pulak yang sakit sebab asyik bergelumang dengan bahan bahan kimia non stop. Dengan THYMOS® Anti HFMD / FLU Sprays dapat bertahan selama 10 hari dengan hanya sekali sembur saja.. Jadi hanya sembur sekali setiap sepuluh hari. Senang kan? (lasts 10 days, or 100 vigorous hand swipes, or 1 wash)

THYMOS® Anti HFMD / FLU Sprays ini didatangkan dalam saiz yang kecil. Boleh je simpan dalam laci rumah , laci pejabat, selit di poket baju, poket seluar atau dalam handbag. Pendek kata ia mudah dibawa kemana mana. Lepas ni nak travel tak perlu lagi bawah segerombolan ubat ubatan untuk menghapus kuman lagi. Cukup dengan hanya membawa THYMOS® Anti HFMD / FLU Sprays.. Kan senanggggg...

Tahu tak bahawa susu pertama ibu, yang dipanggil colostrum, yang berfungsi sebagai imunisasi bayi? Haaa susu ibu memang imunisasi terbaik. Tapi itu bagi bayi.. Kalau anak anak dah besar panjang takkan la nak diberikan susu badan lagi ye tak? Maka kita gantikanlah susu ibu tu dengan THYMOS® Anti HFMD / FLU Sprays diamana ia dapat bertindak menjadi bahan imunisasi dan berfungsi seperti antibodi buatan manusia untuk anak kecil anda. 


Pernah dengar tentang penyakit kaki, tangan dan mulut juga dikenali sebagai HFMD yang bermaksud Hand, foot, mouth disease? Penyakit ini selalunya lebih teruk memberi kesan kepada kanak-kanak berbanding orang dewasa. Penyakit ini telah berlaku kepada anak sahabat mak dara sendiri. Subhanallah kesiannnn mak dara lihat bila melawat anak kecil tu. Mulutnya penuh dengan ulser. Badannya penuh dengan ruam ruam merah. Minum pun tak mahu, main pun tak mahu, apa pun tak mahu. Asyik nangissss saja. Tak sampai hati mak lihat penderitaannya tu. 

Bahaya tau jangkitan penyakit ni sebab ia boleh menyebabkan keradangan pada otot jantung (Myocarditis), jangkitan pada paru-paru, jangkitan pada otak dan selaputnya (THYMOS® Anti HFMD / FLU Sprays ™  kerana ia dapat melindungi anak anda dari HFMD atau sebarang penyakit-penyakit berjangkit. Yang lebih bagus produk dari UK ini tidak mengandungi Alkohol, Tiada Toksik, Tiada Antibiotik, Tiada Steroid dan tiada wangian. Jadi anda boleh gunakan tanpa was was.

Marilah kita sama sama menjaga kesihatan anak anak kita.  Berikan anak anda perlindungan terbaik Hari ini! Jom dapatkan THYMOS® Anti HFMD / FLU Sprays. Eksklusif terdapat di semua Farmasi Farmasi Guardian Malaysia.


Untuk maklumat lebiih lanjut boleh ke Page  FB




Website:
Malaysian Distributor:

Emel :


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK