Sunday, February 25, 2018

Pakej Perkahwinan Lengkap Putrajaya 2018 Oleh Hanana Group Sdn Bhd

Anda Sedang Mencari Pakej Pakej Perkahwinan Lengkap di Putrajaya?
Jom baca selanjutnya dibawah..

Image may contain: 1 person, smiling, sitting and indoor

Pakaian pengantiin , kasut , dewan , catering , makanan yang sedap , pelamin , ohhhh macam macam lagi perlu difikirkan oleh bakal pasangan pengantin yang bakal mendirikan rumahtangga bersama. Kadang kadang perkara perkara seperti ini boleh membuatkan pasangan pening dan ditambah pula dengan expectation dari kedua dua buah keluarga yang mahukan majlis yang bakal berlangsung nanti berjalan lancar dan sempurna. 

Tak perlu nak pening lagi. Kini semua kekusutan dan pening anda boleh diselesaikan. Bagaimana jika Mak Dara nyatakan terdapat Pakej Perkahwinan Lengkap khususnya buat penduduk PUTRAJAYA. Pakej Perkahwinan Lengkap Putrajaya ini disediakan oleh HANANA GROUP SDN BHD . 

Image may contain: indoor

HANANA GROUP SDN BHD menawarkan pakej lengkap dari busana perkahwinan , dewan, catering, majlis nikah dan macam macam lagi. Nak tahu lebih detail? 

PAKEJ PERKAHWINAN EKSKLUSIF HANANA GROUP

=======================================
.
✔️    DEWAN PERKAHWINAN EKSKLUSIF DAN GRAND

Dewan yang sangat cantik dan grand ala ala princess diaries gituu, membuatkan  
anda sebagai raja sehari menjadi perhatian dan tetamu akan selesa 
dgn keselesaan dan kecantikkan dewan.


No automatic alt text available.

Image may contain: indoor

Image may contain: one or more people, people sitting, table, indoor and food

Image may contain: people sitting, table and indoor
.
✔️ DESIGN PELAMIN TERKINI DAN EKSKLUSIF
Pelamin design terbaru 2018 yang germalapan dan luas 
memenuhi ruang dewan perkahwinan anda.

Image may contain: people sitting, table and indoor

Image may contain: indoor
.
✔️ BUSANA PENGANTIN TERBARU DAN TRENDING MASA KINI
Baju pengantin yg baru dan ditempah khas ikut warna dan design pilihan anda. 

Image may contain: Adza Haiqal Haji Martias, standing

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person, standing, wedding and indoor
.
✔️ KHIDMAT KHAS WEDDING PLANNER / WEDDING COORDINATER
Haaa bagi yang takde idea gempak gempak dan menarik untuk wedding anda. Jangan risau, expert wedding planner dari pihak  HANANA GROUP SDN BHDakan bantu anda. 

Image may contain: indoor
.
✔️ DEKORASI DEWAN YANG LENGKAP
Bukan sahaja kecantikkan dewan menambah seri tapi dekorasi 
khas untuk anda disediakan juga tau.

Image may contain: flower

Image may contain: flower and plant


✔️ SAJIAN MAKANAN YG SANGAT SEDAP DILENGKAPI DEKORASI
Wahhh dah la sedap, ada dekorasi pula tu. 'Test food' turut disediakan 

Image may contain: indoor

Image may contain: one or more people, table, flower, food and indoor

Haaaa macam manaaaaaa... Semua serbi lengkap kan?? Dengan Pakej Perkahwinan Lengkap PutrajayaPakej Perkahwinan Lengkap Putrajaya pasti melancarkan dan memudahkan persiapan perkahwinan anda. Dah tahu semua detail pasti anda nak tahu berapakah "mas kahwin" Harga pakej yang ditawarkan oleh mereka bukan? Ok boleh lihat dibawah..






Haaaaa Macam mana? Selengkap Pakej Perkahwinan Lengkap Putrajaya 2018 Oleh Hanana Group Sdn Bhd.. Selengkap itu juga detail Mak Dara cuba kongsikan dengan anda semua.. 

Ok sebelum Mak Dara mengundurkan diri , moh le Mak nak kongsikan dengan anda acara Meet & Greet Bloggers bersama pemilik HANANA GROUP SDN BHD iaitu Puan Norfazlin Bt Abd Ghafar atau lebih gemar dipanggil Lin sahaja.

Image may contain: Kang Ilham Muzaki
Temubual Mak Dara bersama Puan Norfazlin Bt Abd Ghafar 


VIDEO INTERVIEW MAK DARA BERSAMA Puan Norfazlin Bt Abd Ghafar 

Image may contain: 3 people, people smiling, closeup and indoor 
with my Bff Ellie Toh 

Image may contain: 9 people, people smiling

Image may contain: 14 people, including Saripah Bakar and Adza Haiqal Haji Martias, people smiling
rakan rakan bloggers yang hadir

Ok akhir kata....Jangan tunggu lagi. Jadikan majlis perkahwinan anda dengan gilang gemilang bersama HANANA GROUP SDN BHD . Boleh hubungi mereka di...

No automatic alt text available.
nOMBOR YANG BOLEH DIHUBINGI

FB PAGE

WEBSITE 

INSTAGRAM

SELAMAT PENGANTIN BARU..

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK