Saturday, June 2, 2018

Sampul Raya Mur Mur By Gee Razak

Dah beli sampul raya belom.. dah ke belom.. dah ke blom.. Haaa jangan nak why bother why bother sangat bab duit raya ni tau.. kalau tak kasi mau berguling guling anak anak pagi raya nanti.. Moh masukkan duit raya anda ke sampul comel dan mur murrrr je ni.. macam macam design dan gambor ada.. dari upin ipin , frozen, hello kitty, minion, baby shark dan sampul Kedah FA pun hado.. semua yang have have atau yang tak berapa have have pon boleh miliki sampul raya ni k.. 


harganya satu plastik RM4 je kalau beli tiga RM10.. ni Gee Razak ustazah yg ngajor akak ngaji yang jual.. Ustazah ni bkn saja pandai ngajar ngaji .. dia juga pandai masak dan jual kek yg termurahhhhhh di setapak wangsa maju .. dia juga jual sampul raya ni.. Nak beli boleh whatsapp di no 0172377237- Nizam ya..

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK