Monday, June 4, 2018

KUIH RAYA MUR MUR OLEH ADZA TUTY & ADZA RINA



Dah beli kuih raya belom.. dah ke belom.. dah ke blom.. Haaa jangan nak why bother why bother sangat bab  kuih  raya ni tau.. kalau tak buat atau beli lagi kuih raya ni mau semuaa tetamu yang datang beraya ke rumah korang geget pinggan kosong je pagi raya nanti.. Moh beli kuih raya yang SEDAPPPP dan MUR MURRRRR ni dari adik adik Mak Dara ni Meh..  memperkenalkan KUIH RAYA MUR MUR OLEH ADZA TUTY & ADZA RINA

Image may contain: food

Adik ketiga Mak Dara ADZA TUTY  jual kuih Popia Choco-Nut
Popia Choco-Nut ni diperbuat dari popia roll disaluti coklat bersama campuran kacang tanah & kacang tumbuk) 80-85 pcs per bottle
HARGA
1 = rm28, 2 = rm55,
3 = rm80, 4 = rm100 (boleh campur)

Image may contain: candles and food

Adik keempat Mak Dara ADZA RINA pulak jual kuih Chocolate Crispy
Chocolate Crispy yang diperbuat daripada Cornflakes & bubble rice coklat) 50pcs
HARGA
1 = rm35, 3 = rm100

Image may contain: food

Image may contain: food

Haaaa meh le rasa kuih raya dari adik adik mak dara ni.. Free COD area Setapak, Wgsa Maju & berdekatan KL. Luar KL delivery charge rm10 utk minyak & tol . Kalau nak beli sebut nama Mak tau.. Kompom depa akan buat kuih dengan lebih kasih sayangggggggggg hehehe.. 

Btw selamat berpuasa dan selamat hari raya chuols.....


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK