Friday, June 8, 2018

Pakej Umrah , Ziarah dan Pelancongan bersama Juara Travel & Tours Sdn Bhd

Assalammualaikum duhai teman . Apa khabar.. Macam mana dengan puasa anda setakat hari ni? Ok? Alhamdullilah.. mari lah kita pakat pakat mencari pahala dan redha Nya di bulan yang mulia ini insyaallah.. 

Baiklah.. nak tqnya sikit.. ada tak antara anda yang tengah tercari cari pakej umrah dan haji? Antara yang paling dititikberatkan of cause la mencari agensi yg boleh dipercayai dan kalau boleh tu , kalau dapat agensi yang telah berbelas tahun dalam bidang ini lagi bagus . Kerana kalau dah lama agensi tu beroperasi bermakna agensi tu boleh dipercayai la kan.. Atau kalau boleh bila nak melancong tu kita tak risau kena tipu dek caj caj tersembunyi? Jika anda mencari kriteria macam tu.. Moh Mak Dara nak Khaborkan tentang Pakej Umrah, Ziarah dan Pelancongan bersama Juara Travel & Tours Sdn Bhd


Segalanya ada di dlm @juarahq !! Follow sekarang utk mengetahui info info serta pakej 2018 yg confirm menarik hati.

.Nak Daftar Mudah Jee... 👇🏻

Boleh hubungi mereka di :

📲 Pejabat: 03-92267105

Whatsapp: www.wasap.my/60182204406 (ANIS)

Whatsapp: www.wasap.my/60179027713 (MUHAIMI)

Whatsapp: www.wasap.my/60193888710 (AFIQ)

Whatsapp: www.wasap.my/60193704551 (AINA)

Emel: infojuara@gmail.com

Website : www.juaratravel.com.my

Facebook: www.facebook.com/juaratravelHQ/

Instagram : www.instagram.com/juarahq

Semoga anda dapat melakukan Pakej Umrah , Ziarah tanpa was was lagi. Insyaallah.. 


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK