Thursday, July 5, 2018

ZING+ RADIAN CLEASING FILM PENCUCI MUKA TISU NO1 DI MALAYSIA!

Wajah yang cantik memang menjadi idaman semua wanita. Ramai wanita yang sanggup membelanjakan duit yang banyak bagi mendapatkan produk kosmetik, make up yang berjenama dan mahal semata mata mahu kelihatanan cantik .

Namun berapa kerat sahaja antara kita tahu bahawa untuk kelihatan cantik tak semestinya wajah harus ditepek dengan barangan kosmetik berjenama, mahupun wajah ditutup dengan make up setebal 3-4 inci.. Cukup dengan mempunyai kulit yang sihat dan cantik. Kalau kulit dah cantik, kau tepek bedak sejuk saja pun kau tetap akan kelihatan syantekkkkk..

Tapi macam mana nak dapatkan kulit wajah yang cantik ?? Hakikatnya untuk memiliki kulit wajah cantik bersih bukanlah sesuatu perkara yang mustahil. Apa yang anda perlu lakukan adalah dengan sering mencuci wajah.  Jadi hari ni Mak Dara nak kenalkan anda dengan sebuah produk pencuci muka yang paling besttt dan sempoi.. Dan yang paling best amat amat amat "travel friendly" iaitu  ZING+ RADIAN CLEASING FILM 


Image may contain: grass and outdoor
ZING+ RADIAN CLEASING FILM 

Taraaaaaa... tengok packaging pun dah gempak kan..



Image may contain: grass and outdoor No automatic alt text available.
bahagian dalam ZING+ RADIAN CLEASING FILM

APA ITU ZING+ RADIAN CLEASING FILM?

-3-in-1 Facial Cleanser, Make Up Remover , Skin Care Formulation

- Pencuci Muka senipis FILM 0.1mm 
- Selembut Muka Bayi selepas setiap cucian
- Formulasi Tumbuhan Bunga serta Royal Jelly
- Kepingan FILM ciptaan terkini dan inovasi syarikat yang maju
- Mudah, Ringan dan Stylish!

No automatic alt text available.

BAHAN KANDUNGAN YANG TERDAPAT PADA 
ZING+ RADIAN CLEASING FILM 

Royal Jelly tulen yang dihasilkan dari madu lebah asliAustralia. Kajian saintifik telah menunjukkan bahawa royal jelly dapat membantudalam pembaharuan sel-sel kulit dan meningkatkan pengeluaran kolagen.

Image result for FREE ROYALTY Royal Jelly

Aloe Barbadensis tidak menyebabkankerengsaan dan alahan kulit dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit. Iajuga anti-radang, anti-mikroba, antioksidan, dan mampu melindungi kelembapankulit .

Image result for FREE ROYALTY AloeBarbadensis

Minyak Pati Mawar terkenalsebagai pelembab dan pemutih kulit yang dapat mengurangkan kedutan, jeragat,dan pigmentasi disamping memelihara keanjalan kulit .

Image result for Minyak Pati Mawar

Asid Sitrik mempunyai kesan luar biasa dalam memperbaikitekstur kulit. Selain itu, ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit yangtelah mati, mengurangkan pigmentasi dan melembutkan epidermis, agar kulittampak lebih putih dan cerah.

Image result for FREE ROYALTY Asid Sitrik

Witch Hazel Plum adalah pembersih dantoner muka dari alam yang tidak mengakibatkan kerengsaan kulit. Ia mampumenghasilkan kulit yang lembut, licin dan bersinar. Kandungan astringensemulajadi dalam witch hazel plum dapat mengurangkan bengkak dibahagian bawahmata, mengecilkan dan mengetatkan liang pori-pori, serta membasmi masalahjerawat.

Image result for FREE ROYALTY Witch Hazel Plum

CARA MENGGUNAKAN ZING+ RADIAN CLEASING FILM 


No automatic alt text available.

  1. Keluarkan 1 – 3 keping filem pembersih muka ZING+ RADIAN CLEASING FILM dengan perlahan. Pastikan tangan anda kering apabila mengeluarkan filem tersebut.
  2. Cairkan filem pembersih muka secara lembut dengan air selama 3 saat
  3. Sapukan buih yang terhasil ke seluruh wajah dengan gerakan membulat
  4. Bilas seluruh wajah dengan air suam atau bersihkan dengan kapas muka


TESTIMONI PENGGUNA ZING+ RADIAN CLEASING FILM 




ZING+ RADIAN CLEASING FILM SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

No automatic alt text available.
for HIS (RADIANT MALE - HITAM - No Scent)

REVIEW ZING+ RADIAN CLEASING FILM DARI MAK DARA 

1. Pertama tama sekali.. First impression mak dara tatkala memegang kotak  ZING+ RADIAN CLEASING FILM ni.. I WAS SOOOO IMPRESSED.. Caantik gilaaa kot packagingnya. Nampak sangat ekslusif. Rasanya dia punya packaging setanding jenama yang branded.

2. Kepingan filemnya yang sangat nipis. I was so spectacle at first. Boleh ke bende kepingan yang senipis ni nak cuci my whole face? Tambah tambah pulak wajah Mak Dara yang gebu ni. Takut tak cukup 1-3 keping sekali cuci haha.. Tapi.... surprisingly memang BOLEH!!! ...

3. Sangat sangat mudah!!!! just keluarkan beberapa keping basahkan dan lepas dah cair tu cuci... simple gila.. Budak tadika pon boleh wei...

4. "TRAVEL FRIENDLY" . Yesss ni yang amat amat amat Mak Dara suka tentang ZING+ RADIAN CLEASING FILM . Maybe ada yang tahu bahawa Mak Dara selain dari menulis skrip drama TV sepenuh masa. Mak Dara juga merupakan President bagi sebuah group traveling iaitu group MALAYSIAN BACKPACKERS CLUB.. Maka traveling ni memang selalulah. Dan tiap kali nak travel jenuh nak membawa semua pencuci muka . Nak kena bawa cleanser la, toner la itu lah ini lah.. Tapi lepas ni tidak lagi.. Mak hanya perlu membawa ZING+ RADIAN CLEASING FILM dan SETTLE!!!!!

So pada anda yang nak dapatkan ZING+ RADIAN CLEASING FILM bolehlah hubungi orang dibawah...

Sila Hubungi :  
CJ Winners          019-7503887
Adrisha Affendi  012-6821248

Tapi mestilah anda nak tahu berapakah harga dan mas kahwin untuk ZING+ RADIAN CLEASING FILM.. Harganya ialah...

HARGA
1 Box Radian – 200films : RM 199 including postage toWest/East Msia (Newly Launched)
3 Box Radian – 600films : RM 471 including postage to WestMsia +RM 25 postage to East Msia

Jadi apa tunggu lagi.. Jom dapatkan ZING+ RADIAN CLEASING FILM beramai ramai...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK