Monday, September 24, 2018

Bengkel Penulisan Skrip Bersama Sifu Rina Khan 

Saya tau ramai kawan saya tinggi imaginasinya... blh tau dari baca post post uols di FB lol . Dan ada pula yg byk juga pengkritik drama dan filem.. saya sukaaaa baca kritik kritik semua sebab korang tau mcm mana nak tambah apa utk cantikkan lagi jalan cerita sesebuah karya tu kan... 

Tapi....apakata korang transfer semua imaginasi dan kritikan membina anda ke skrip dapat jugak duit.. jom join Bengkel penulisan skrip bersama Sifu Rina Khan ... 


memang berbaloi sebab Sis Rina akan ajar sampai pandai hokayyyyyy... lepas hbs bengkel boleh dah join kitaorang jadi penulis skrip.. amacammmm 🔛✖️🔛??


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK