Showing posts with label Apa Ada Dengan MEGGIBOY. Show all posts
Showing posts with label Apa Ada Dengan MEGGIBOY. Show all posts

Saturday, February 26, 2011

Apa Ada Dengan MEGGIBOY?



Apa Ada Dengan MEGGIBOY? Siapa tu MEGGIBOY? Anak sedara Rotiboy ke atau ada superpower macam superman tapi ada kuasa menggunakan meggi ke? hehehe sure korang tertanya tanyakan.. Siapalah geranggan MeggiBoy ni.

Sebenarnya MeggiBoy ni adalah nama panggilan suami Mak dara kepada anak sulung kami Adza Danial Haiqal atau nama pendeknya kami panggil Carl je. Carl merupakan anak sulung kepada 4 orang anak Mak Dara.

Adza Danial Haiqal (13thn)

Carl ni hari hari kalau nak bekfes sure nak pekena meggi. Walaupun dah puas dimarah ditegur dan dah ckp pasal effect makan meggi tp dia memang pemakan meggi yang amat tegar. Tapi alhamdullilah sejak dah masuk sekolah menengah ni dia kurang dah sikit makan Meggi tapi nama tu tetap melekat dengan dia haha.

carl ni Mak Dara tengok ada kecendurangan dalam bidang penulisan.. Maybe ada sikit turun Mak Dara dan suami. Dia selalu tulis gaya ala ala skrip di merata rata tempat. jadi Mak Dara suruh dia bukak blohnya sendiri so dia boleh tuliskan semua idea idea atau apa yang mahu dituliskan di dalam blognya tu maka lahirlah blog MEGGIBOY..

kalau sudi jenguklah ke blog anak teruna Mak Dara ni si MeggiBoy dan klik di SINI ya =)