Showing posts with label Aura 7 Herba. Show all posts
Showing posts with label Aura 7 Herba. Show all posts

Sunday, December 9, 2018

ECZEMA THERAPHY CREAM AS LEGACY Produk oleh Dato Aliff Syukri

Alhamdullilah akhirnya setelah lebih 22 tahun Mak Dara menulis skrip drama TV akhirnya mak nambah satu lagi cabang untuk mak carik rejeki iaitu dengan meniaga. Yesss Mak dah join business mobile bersama Dato Aliff Syukri.. Aummm gempak takkk hehehe. Jadi hari ni mak nak share dengan korang tentang Bisness Online Bersama AS LEGACY by Dato Aliff Syukri

hari ni Mak Dara nak kongsi dengan anda tentang produk ECZEMA THERAPHY CREAM


No automatic alt text available.
ECZEMA THERAPHY CREAM membantu untuk penyakit


🔥 Eczema

🔥 Kuli Kering

🔥 Parut
🔥 Ruam
🔥 Gatal - gatal
🔥 Gigitan Nyamuk
🔥 Kudis
🔥 Kurap

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people
TESTIMONI
Image may contain: text

No automatic alt text available.




CARA PENGGUNAAN⤵️

Sapukan krim pada kulit yang bermasalah secara rata.


Image may contain: text



Harga : 
RM39.90 semenajung
RM43.90 sabah/sarawak

Nak tahu lebih lanjut jom
whatsapp saya di 0143729561

atau PM saya di fb saya
https://www.facebook.com/adzairdawati 
https://www.facebook.com/groups/aslegacy.my/


Saturday, December 8, 2018

GENTEL HARUMNITA JAMU MAKJUN KESIHATAN WANITA AS Legacy oleh Dato Aliff Syukri

Alhamdullilah akhirnya setelah lebih 22 tahun Mak Dara menulis skrip drama TV akhirnya mak nambah satu lagi cabang untuk mak carik rejeki iaitu dengan meniaga. Yesss Mak dah join business mobile bersama Dato Aliff Syukri.. Aummm gempak takkk hehehe. Jadi hari ni mak nak share dengan korang tentang Bisness Online Bersama AS LEGACY by Dato Aliff Syukri

hari ni Mak Dara nak kongsi dengan anda tentang produk GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty 


Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.


No automatic alt text available.
packaging baru
.
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
Mengempiskan perut
Mengatasi masalah keputihan
Mengeratkan otot-otot faraj
Mengubati sakit pinggang
Menganjalkan payudara dan punggung
Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
Menghilangkan bau badan
Awet muda
Menghilangkan lesu badan

No automatic alt text available.

Cara Penggunaan
Ambil 1 biji sebelum makan (3 kali sehari)

Image may contain: text

No automatic alt text available.

KEBAIKAN GENTEL HARUMNITA

Image may contain: text

HARGA
No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Nak tahu lebih lanjut jom 
whatsapp saya di 0143729561 

atau PM saya di fb saya 


Teh Kuruskan badan Slimming Bizzi Boddy Green Tea AS LEGACY oleh Dato ALiff Syukri

Alhamdullilah akhirnya setelah lebih 22 tahun Mak Dara menulis skrip drama TV akhirnya mak nambah satu lagi cabang untuk mak carik rejeki iaitu dengan meniaga. Yesss Mak dah join business mobile bersama Dato Aliff Syukri.. Aummm gempak takkk hehehe. Jadi hari ni mak nak share dengan korang tentang Bisness Online Bersama AS LEGACY by Dato Aliff Syukri

hari ni Mak Dara nak kongsi dengan anda tentang produk Slimming Bizzi Boddy Green Tea 

Image may contain: 1 person

Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit.

🍃*BIZZI BODDY*🍃

🎀 Cara penyediaan:
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja.


Image may contain: 1 person, sitting and hat

🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.

🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak


No automatic alt text available.

Tips untuk kesan lebih cepat 

🍶Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum.


Image may contain: text

HARGA
No automatic alt text available.

Nak tahu lebih lanjut jom 
whatsapp saya di 0143729561 

atau PM saya di fb saya 


AS LEGACY Gel Mandian Bidara

Alhamdullilah akhirnya setelah lebih 22 tahun Mak Dara menulis skrip drama TV akhirnya mak nambah satu lagi cabang untuk mak carik rejeki iaitu dengan meniaga. Yesss Mak dah join business mobile bersama Dato Aliff Syukri.. Aummm gempak takkk hehehe. Jadi hari ni mak nak share dengan korang tentang Bisness Online Bersama AS LEGACY by Dato Aliff Syukri

hari ni Mak Dara nak kongsi dengan anda tentang produk Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA

Image may contain: drink

🍃Kebaikan daun bidara:
Penawar sihir,saka & santau
Merawat gangguan makluk halus
Menghilangkan kotoran dan bau badan
Memberi aura positif
Memberi kesegaran sepanjang hari
Image may contain: drink and text

Cara Penggunaan Gel Mandian :
🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari.
Image may contain: drink



🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy

Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
RM25.00
Postage RM8SM / RM12SS

Nak tahu lebih lanjut jom
whatsapp saya di 0143729561

atau PM saya di fb saya
https://www.facebook.com/adzairdawati 
https://www.facebook.com/groups/aslegacy.my/


Jom Join Bisness Online Bersama AS LEGACY by Dato Aliff Syukri

ANDA INGIN MEMBINA KERJAYA DALAM BISNES ONLINE??
PRODUCT KELUARAN TERBARU DATO' ALIF SYUKRI TERLAJAK LARIS!
TIDAK TAHU PRODUK APA INGIN DIJUAL??
TIDAK TAHU CARA BERNIAGA ONLINE??

Perghhhh ayat Mak Dara macam ayat usahawan tak ke ayat iklan hahaha.. Hai Assalamualaikum. Alhamdullilah akhirnya setelah lebih 22 tahun Mak Dara menulis skrip drama TV akhirnya mak nambah satu lagi cabang untuk mak carik rejeki iaitu dengan meniaga. Yesss Mak dah join business mobile bersama Dato Aliff Syukri.. Aummm gempak takkk hehehe. Jadi hari ni mak nak share dengan korang tentang Bisness Online Bersama AS LEGACY by Dato Aliff Syukri

Image may contain: 1 person, sitting, text and indoor

Mak Dara cuma nak bantu yang mana betul2 nak cari side income. Segala ilmu, info dan tips diberikan secara percuma sahaja. Jadi Mak Dara perlukan yang benar2 berminat nak cari duit tepi. Kalau sekadar suka2 mak tak nak sebab nanti rugi je ilmu yang kita bagi pada orang yang tak menghargai kan. 

Kalau anda rasa anda kena cari duit dengan menggunakan hp sahaja. Ini adalah jalan yang terbaik! Dan kalau anda tak ada modal tuk mula apa2 bisnes inilah masanya. Nak dengan tak nak sahaja. Tiada sebarang yuran dikenakan! 

Awak buat awak dapat. Mana ada produk baru keluar berapa minggu dah nak keluar Buletin Utama???!!!! Kau ghase produk ni meletop ke tidak???!!!!! Apa lagi tunggu kita je nak dengan tak nak jer. Terjah je la. 

Jangan fikir lama sangat!!!! Jom redah dulu!!!! Bisnes kena berani!!!!
Lambat tinggal!!!!


Jom join kami SEKARANG!!!

Jom sertai kami *AS BEAUTY BY DS ALIFF SYUKRI* dan jadi orang terawal dalam keluarga kami.
Produk terbaru yang akan meletop 2019

Apa anda dapat?
Jana pendapatan 4angka sebulan
Reward untuk sale cecah target
Ilmu marketing kami bagi
Bahan-bahan marketing kami sediakan
Marketing kos RM15juta fb ads/tv/radio/ig review/ig ads/surat khabar/bilboard dan banyak lagi


TUGAS ANDA??
- Promote sahaja.
- POS kami buat
- STOK kami simpan bukan Anda.

🔥BERMINAT??
Agen / Dropship / share partner?

Nak tahu lebih lanjut jom ke blog https://aslegacymy.blogspot.com/ atau whatsapp Mak Dara di 0143729561 atau PM mak di fb saya https://www.facebook.com/adzairdawati




THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK