Showing posts with label Bernama Radio. Show all posts
Showing posts with label Bernama Radio. Show all posts

Sunday, March 2, 2014

Somi Mak Dara Di Bernama Radio

Assalam duhai teman.. 

Al kisahhhh toyibbb.. Maka tersebut lah kisah somi mak dara diinterview di Bernama radio minggu lalu toyib.. Haaa nampak cerita dah lama baru nak up hari ni hehe.. Interview mengenai persatuan MALAYSIAN BACKPACKERS CLUB aka MBC di facebook. Haa mak dan somi memang kaki jalan tapi dengan cara backpacking hehe.. Dan somi Mak Dara selaku president MALAYSIAN BACKPACKERS CLUB MALAYSIA pun diinterview bagi membincangkan tentang cara travel secara backpacking gitewwww... Moh Mak Dara kongsikan sedikit dengan anda gambor yang sempat Mak Dara snap masa sesi interview tu ya..So moh mak share gambornya ye..

somi Mak Martias Ali

menjawab soalan dari facebook

DJ DJ yg sungguh sweet

selesai interviewwww...


di lobi bernama Radio 

Begitulah serba sedikit gambor yang sempat mak snapkan pada hari itu.. Maka dalam interview tu antara topik yang dibincangkan ialah "apakah Backpacking" Pengalaman manis dan pahit Backpacking" tips Backpaking dan banyak lagi.. Ok pada anda anda yang minat untuk travel tu bolehlah dapatkan majalah Libur ni tau.. Dan pada sesiapa yang minat untuk travel secara backpacking boleh ke page MALAYSIAN BACKPACKERS CLUB MALAYSIA . Dan jomlah sekali sekala layanzzz RADIO BERNAMA di saluran 93.9 jom!!


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK